Рецепт Цвітна капуста з яйцем фото

Цвітна капуста з яйцем
(покроковий рецепт з фото)

Азіатська кухня , Китайська кухня
Овочі, Капуста, Яйця, Кольорова капуста
Дієтичне харчування, Пісні страви, Вагітним і годуючим
На полуденок

Проста у виконанні і смачна закуска виходить з цвітної капусти з яйцем. Готується вона швидко, прекрасно підходить для "транспортування" (в мішечку - на роботу), відмінно зберігається кілька днів.

Цвітну капусту з яйцем можна приготувати на полуденок або в якості закуски перед основною стравою вечері. Виїжджаючи за місто, замість традиційних бутербродів приготуйте таку капусту. І ситно, і корисно. До речі, можна суцвіття капусти не тільки в яйці обваляти, але і в панірувальних сухарях. Потім слід обсмажити, як це зазначено за рецептом.

Як приготувати кольорову капусту з яйцем?

1. Голову цвітної капусти розділіть на суцвіття. Промийте. Ошпарити суцвіття протягом 5-10 хвилин.

2. Яйця збийте в мисочці вінчиком з сіллю і перцем. По бажанню, сюди можна додати інші улюблені спеції.

3. У сковороду влийте рослинне масло і нагрійте.

4. Суцвіття обваляйте в яйці і викладіть на розігріту сковороду. Випікайте з кожної сторони протягом 3-4 хвилин. Готова кольорова капуста в яйці повинна бути золотисто-коричневого кольору.

5. Обсмажену капусту в яйці викладіть на паперовий рушник.

Подавайте капусту з майонезом або соусом на основі майонезу або натурального йогурту. Можна страву прикрасити гілочками зелені, кропом, наприклад.

Смачного!

  • Кольорова капуста (голова) - 1 штука(450-500 г)
  • Яйця - 2 штуки
  • Сіль - - За смаком
  • Чорний перець - - За смаком
  • Масло рослинне - 1/3 склянки
Цвітну капусту з яйцем можна приготувати на полуденок або в якості закуски перед основною стравою вечері. Виїжджаючи за місто, замість традиційних бутербродів приготуйте таку капусту. І ситно, і корисно. До речі, можна суцвіття капусти не тільки в яйці обваляти, але і в панірувальних сухарях. Потім слід обсмажити, як це зазначено за рецептом.

Як приготувати кольорову капусту з яйцем?

1. Голову цвітної капусти розділіть на суцвіття. Промийте. Ошпарити суцвіття протягом 5-10 хвилин.

2. Яйця збийте в мисочці вінчиком з сіллю і перцем. По бажанню, сюди можна додати інші улюблені спеції.

3. У сковороду влийте рослинне масло і нагрійте.

4. Суцвіття обваляйте в яйці і викладіть на розігріту сковороду. Випікайте з кожної сторони протягом 3-4 хвилин. Готова кольорова капуста в яйці повинна бути золотисто-коричневого кольору.

5. Обсмажену капусту в яйці викладіть на паперовий рушник.

Подавайте капусту з майонезом або соусом на основі майонезу або натурального йогурту. Можна страву прикрасити гілочками зелені, кропом, наприклад.

Смачного!

Схожі рецепти