Цвітна капуста з яйцем на сковороді
(покроковий рецепт з фото)
Хочу запропонувати вам рецепт цвітної капусти з яйцем на сковороді - дуже поживне блюдо на сніданок або вечерю. Дивимося і записуємо!
Для приготування цвітної капусти з яйцем на сковороді нам знадобиться твердий сир, кілька суцвіть капусти кольоровий і прованські трави за смаком. Соковитий солодкий болгарський перець додасть родзинку в ваше блюдо. Капусту попередньо бланшувати в киплячій підсоленій воді протягом декількох хвилин, розділивши на суцвіття. Дивимося рецепт.
- Капуста - 300 грам
- Яйця - 2 штуки
- Перець болгарський - 1 штука
- Крем - 2 Ст. Ложки
- Сир твердий - 50 грам
- Спеції - За смаком
На розігрітій сковороді обсмажуємо в невеликій кількості масла вершкового перець, порізаний соломкою.
Потім додайте капусту, попередньо відварену. Обсмажуємо до золотистого кольору.
Змішайте яйця з тертим сиром, сметаною і спеціями.
Залийте сумішшю капусту і смажте хвилин 5. Потім переверніть.
Готову кольорову капусту з яйцем на сковороді подаємо з зеленню і овочами. Смачного!
Готову кольорову капусту з яйцем на сковороді подаємо з зеленню і овочами. Смачного!