Рецепт «цвєтаєвський пиріг» з замороженими ягодами фото

«цвєтаєвський пиріг» з замороженими ягодами
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Тісто , Ягоди
Вегетаріанське харчування , Низькокалорійні , ПП рецепти
На полуденок , Для дітей
Випічка , Солодке , Пироги
Кількість порцій: 6-8
Час приготування: 1 г. 15 хв.

Покажу вам, як приготувати"Цвєтаєвський пиріг" з замороженими ягодами. Його, за розповідями, подавала до столу своїм гостям відома російська поетеса, що в подальшому і дало рецептом ця назва.

Опис приготування:

Заливні пироги - це відмінна ідея для домашньої випічки. Це просто, завжди смачно і різноманітно. Використання заморожених ягід дає можливість піч такі десерти круглий рік. В даному випадку використовується малина, але ви можете вибрати і інші улюблені ягідки. Тонкий хрусткий корж, ніжна і апетитна начинка ... Це неймовірно смачно. Спробуйте обов'язково!

  • Крем - 1.5 склянки(1 стакан в заливку, 0.5 в тісто)
  • Вершкове масло - 160 грам
  • Цукор - 0.5 склянки(+ за смаком в заливку)
  • Борошно - 2 склянки
  • Розпушувач - 1 Чайна ложка
  • Крохмаль кукурудзяний - 1.5 Ст. Ложки
  • Яйце - 1 штука
  • Ягоди заморожені - 300-400 грам
  • Сіль - 1 щіпка
& Quot; Цвєтаєвський пиріг
1. Включаємо духовку, залишаємо її розігріватися до 180 градусів. У мисочці збийте сметану і цукор.
& Quot; Цвєтаєвський пиріг
2. Додайте розтоплене вершкове масло.
& Quot; Цвєтаєвський пиріг
3. Туди ж просійте борошно, додайте дрібку солі і розпушувач. Замісити тісто.
& Quot; Цвєтаєвський пиріг
4. Викладіть тісто у жароміцних форму. Акуратно помістіть його, щоб сформувати корж і бортики.
& Quot; Цвєтаєвський пиріг
5. На корж рівним шаром викладіть заморожені ягоди. Бажано дістати їх за 5-7 хвилин до цього, щоб трохи відтанули.
& Quot; Цвєтаєвський пиріг
6. Для заливки збийте сметану з невеликою кількістю цукру (якщо ягоди кислуваті, цукру кладіть побільше) і яйцем. Додайте крохмаль і перемішайте. Вилийте все в форму і відправте пиріг в духовку.
& Quot; Цвєтаєвський пиріг
7. Випікайте пиріг близько годинки до рум'яності. Приємного чаювання!

Схожі рецепти