Пісочний пиріг з замороженими ягодами
(покроковий рецепт з фото)
Для рецепта мого пирога вам знадобиться зовсім небагато інгредієнтів і часу, але випічка вийде воістину шикарною. Ягоди можна вибрати будь-які, але я найбільше люблю з вишнею.
Пиріг можна зверху полити сметаною або, наприклад, посипати цукровою пудрою. Буде дуже апетитно! також, якщо ягода кислуватий, можна в начинку додати за смаком цукор. Пиріг дуже здорово їсти з молоком, чаєм або кавою. А тепер розповідаю, як приготувати пісочний пиріг з замороженими ягодами.
- Цукор - 1 Склянка
- Борошно - 5 склянок
- Маргарин - 200 грам
- Майонез - 150 грам
- Вишня - 300 грам
Змішайте майонез, маргарин, борошно і цукор. Перемішайте тісто, воно не повинно липнути до рук, але і не ламатися теж не повинно.
Форму для запікання ретельно змастіть маслом. Викладіть у форму 23 тесту отриманого у вас тесту. А наверх викладіть вишні (або будь-які інші ягоди, які ви використовуєте), попередньо очищені від кісточок (якщо є).
Залишок тесту поріжте на тонкі клапті-смужки і викладіть їх сіткою на пирозі. Поле відправте пиріг в розігріту духовку, випікайте його при температурі в 200 градусів до готовності. На це у вас піде близько 30-40 хвилин. Перед подачею на стіл обов'язково остудіть його.