Cukini, запечені з начинкою
(покроковий рецепт з фото)
Кількість порцій: 4
Час приготування: 1 г. 0 хв.
Смачна і корисна закуска робиться з цукіні (з овоча вирізують серцевину). Всередину можна покласти фарш, сир, овочі та інше. Розповім про те, як приготувати цукіні, запечені з начинкою.
Опис приготування:
Таке блюдо можна подавати не тільки в якості закуски, але і як гарнір до м'яса або риби. Подавайте блюдо не відразу (краще теплим або вже остиглим). Шляхи кабачки myasom, якщо хочете, щоб страва була ситним, або використовуйте тільки овочі, якщо ви дотримуєтеся посту.
- Cukini - 2 штуки
- Сир фета" - 125 грам
- Яйця - 1 штука
- Чеддер - 0, 5 склянки
- Оливкова олія - 1 Ст. Ложка
- Свіжий ккроп - 6-8 штук
- Сіль - За смаком
1. Вимийте цукіні і викладіть їх в сотейник, влийте води стільки, щоб вона покрила їх до половини. Надішліть на вогонь і доведіть до кипіння, потім варіть 10 хвилин і вимкніть вогонь.
2. Дістаньте цукіні з сотейника, потім розріжте кожен уздовж навпіл, ложкою або ножем видаліть серцевину, залишивши тільки шкірку, посипте сіллю. Змішайте фету, яйце, оливкова олія, подрібнений кріп. Викладіть начинку всередину кожної човники.
3. Надішліть ковощі в розігрітий до 200 градусів духовку на 20 хвилин, потім посипте тертим Чеддер і запікайте ще 10 хвилин.