Рецепт Cukini, запечені з начинкою фото

Cukini, запечені з начинкою
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Італійська кухня
Овочі , Молочні продукти , Сир , Зелень , Цукіні , Фета
Рецепти для схуднення
На обід , На вечерю
Гарячі страви , Фаршировані
Кількість порцій: 4
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Смачна і корисна закуска робиться з цукіні (з овоча вирізують серцевину). Всередину можна покласти фарш, сир, овочі та інше. Розповім про те, як приготувати цукіні, запечені з начинкою.

Опис приготування:

Таке блюдо можна подавати не тільки в якості закуски, але і як гарнір до м'яса або риби. Подавайте блюдо не відразу (краще теплим або вже остиглим). Шляхи кабачки myasom, якщо хочете, щоб страва була ситним, або використовуйте тільки овочі, якщо ви дотримуєтеся посту.

  • Cukini - 2 штуки
  • Сир фета" - 125 грам
  • Яйця - 1 штука
  • Чеддер - 0, 5 склянки
  • Оливкова олія - 1 Ст. Ложка
  • Свіжий ккроп - 6-8 штук
  • Сіль - За смаком
Cukini, запечені з начинкою - фото крок 1
1. Вимийте цукіні і викладіть їх в сотейник, влийте води стільки, щоб вона покрила їх до половини. Надішліть на вогонь і доведіть до кипіння, потім варіть 10 хвилин і вимкніть вогонь.
Cukini, запечені з начинкою - фото крок 2
2. Дістаньте цукіні з сотейника, потім розріжте кожен уздовж навпіл, ложкою або ножем видаліть серцевину, залишивши тільки шкірку, посипте сіллю. Змішайте фету, яйце, оливкова олія, подрібнений кріп. Викладіть начинку всередину кожної човники.
Cukini, запечені з начинкою - фото крок 3
3. Надішліть ковощі в розігрітий до 200 градусів духовку на 20 хвилин, потім посипте тертим Чеддер і запікайте ще 10 хвилин.

Схожі рецепти