Рецепт Цукерки з сухого молока фото

Цукерки з сухого молока
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Молочні продукти, Молоко
Низькокалорійні
Для дітей
Десерти, Цукерки

Якщо хочете побалувати себе або дитини натуральними солодощами, без консервантів і хімічних добавок, візьміть на замітку простий рецепт цукерок з сухого молока.

Зробити цукерки з сухого молока в домашніх умовах досить просто. При бажанні в них можна покласти горіхи або сухофрукти, а також шматочок шоколаду, наприклад. Присипати такі цукерки можна подрібненої крихтою печива, какао або цукровою пудрою, а при бажанні зробити глазур.

  • Молоко сухе - 250 грам
  • Цукор - 300-350 грам
  • Вершкове масло - 100 грам
  • Вода - 100 мілілітрів
  • Какао - 2-3 Ст. Ложок
  • Спеції за смаком - 1 щіпка
цукерки з сухого молока - фото крок 1
1. Рецепт приготування цукерок з сухого молока хороший тим, що основні інгредієнти можуть бути під рукою в будь-який час, так що ласощі можна зробити для раптово прийшли гостей. Спеції - це додаткові інгредієнти, які можна додавати до смаку - ванілін, обкладинка, кардамон, а для дорослих любителів оригінальних поєднань можна використовувати перець.
цукерки з сухого молока - фото крок 2
2. Насамперед необхідно зварити цукровий сироп. Для цього в невеликому сотейнику потрібно з'єднати воду і цукор і відправити на вогонь. Після закипання на повільному вогні проварити сироп близько 7-10 хвилин, поки він не почне трохи густіти.
цукерки з сухого молока - фото крок 3
3. У гарячий сироп викласти вершкове масло і залишити на пару хвилин. Потім ретельно перемішати все до однорідності.
цукерки з сухого молока - фото крок 4
4. Поступово, в кілька етапів всипати сухе молоко, постійно помішуючи. Маса повинна вийти м'якої, еластичною і без грудочок.
цукерки з сухого молока - фото крок 5
5. Саме час додати по щіпці улюблених спецій. Цукерки з сухого молока в домашніх умовах можна зробити з какао (при бажанні його можна і не додавати, замінивши кокосовою стружкою, наприклад). Все ретельно перемішати і відправити масу в холодильник для застигання. Через 35-45 хвилин можна діставати заготовку і ліпити цукерки. Їм можна надати абсолютно будь-яку форму і перед подачею обваляти в какао.

Схожі рецепти