Рецепт Цукерки «солодкий горішок» фото

Цукерки «солодкий горішок»
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Українська кухня
Горіхи
Вегетаріанське харчування, ПП рецепти, Пісні страви, Рецепти сироїдіння
На святковий стіл, Фуршет
Солодке, Десерти, Цукерки

Думаю ніхто сперечатися не буде, що кращі цукерки - це зроблені своїми руками. Зараз таке роздолля продуктів, що тільки дай волю фантазії. Давайте і ми приготуємо частування з горіховим смаком!

Для начинки цукерок ви можете взяти також вафлі і будь-які горіхи. Якщо ви вбере карамелізовані горішки, то кількість меду коштує зменшити, щоб цукерки не зробити солодкими.

  • Печиво пісочне - 9-12 штук
  • Горіхи - 80-100 грам (будь-які)
  • Мед - 1 Ст. Ложка
  • Шоколад гіркий - 120 грам
  • Вершкове масло - 70 грам(35 грам - в цукерки, 35 грам - в глазур)
цукерки
Підготуйте необхідні інгредієнти.
цукерки
Нагрійте мед і додайте 35 грам масла. Розмішайте.
цукерки
Печиво подрібніть в дрібну крихту. Якщо у вас цілі горіхи, то їх подрібніть теж, але не дрібно.
цукерки
У чаші змішайте крихту печива, подрібнені горіхи і медово-масляну суміш.
цукерки
Добре змішайте руками. Маса повинна вийти досить липкою. Якщо вона все ж розсипається, додайте по краплях рідкий мед до тих пір поки, маса не стане потрібної консистенції.
цукерки
З отриманої маси сформуйте кульки, розміром трохи менше волоського горіха.
цукерки
Приготуйте глазур. На малому вогні або водяній бані розтопіть шоколад з додаванням 35 грам вершкового масла.
цукерки
Розмішайте до однорідного стану.
цукерки
За допомогою двох чайних ложечок обваляйте підготовлені кульки в глазурі.
цукерки
Перекладіть на фольгу або паперові формочки.
цукерки
Поставте готові цукерки в холодильник на 2-3 години для охолодження. Через зазначений час ласощі буде готово. Приємного чаювання!

Схожі рецепти