Горішок зі згущеним молоком
(покроковий рецепт з фото)
Горішки з начинкою із згущеного молока міцно асоціюються у нас зі смаком дитинства. Ці ласощі і сьогодні дарує радість дітям і дорослим. Давайте згадаємо, як приготувати горішок зі згущеним молоком.
Ці горішки мами завжди готували нам на свята. Або ми вмовляли постаратися для нас в звичайні дні М'яке тісто з начинкою з солодкої згущеного молока з карамельним смаком… що може бути смачніше для дитини? тепер, коли ми самі мами, то можемо приготувати для наших діток такий десерт. І можна бути впевненими, що він їм припаде до душі.
- Яйця - 3 штуки
- Сіль - 1/4 чайних ложки
- Вершкове масло - 250 грам
- Цукор - 100 грам
- Борошно пшеничне - 400 грам
- Сода - 1/4 чайних ложки (гашене оцтом)
- Згущене молоко, банку - 1 штука
1
Розділіть яйця на жовтки і білки. Жовтки помістіть в глибоку миску і збийте з цукром.
2
Масло розтопіть і в окремій ємності змішайте з борошном. Замісити тісто.
3
З'єднайте тісто і жовтки. Знову добре змішайте до отримання однорідної консистенції.
4
За цей час у нас вже охололи білки. Змішайте їх з гашеним содою і сіллю.
5
Збийте і додайте до тесту.
6
Тісто має вийти щільне і густе.
7
Розігрійте Горішниця до необхідної температури. Змастіть її маслом і покладіть в формочки шматочки тіста розміром близько 1 см.
8
Випікайте згідно з інструкцією електроорешніци. Якщо у вас звичайна, для приготування на плиті, то по 1 хвилинці на кожній стороні.
9
Зваріть згущене молоко протягом 2-3 годин (можна брати і вже готову магазинну). Наповніть їй горішки і склейте половинки горішків. Смачного!