Рецепт Цукерки-батончики фото

Цукерки-батончики
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Борошно , Молочні продукти , Яйця , Шоколад , Вершкове масло
Вегетаріанське харчування , Пісні страви
На полуденок , Для дітей , Десерт , Фуршет
Солодке , Десерти , Цукерки
Кількість порцій: 12
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Любіть домашні солодощі? Я не знаю нічого кращого, ніж шоколадні цукерки ручної роботи. Пропоную вам подивитися, як приготувати цукерки-батончики на основі ірисок в шоколадній глазурі. Дивовижно!

Опис приготування:

З цим рецептом ви зможете приготувати вдома батончики, які за смаком і своїм зовнішнім (і внутрішньому) увазі будуть схожі на всім відомі палички"Твікс" . Ви пам'ятаєте, що в цих паличках карамель має легкий солоний присмак? Ось і ми додамо в іриски трохи солі, щоб надати десерту пікантність.

  • Вершкове масло - 225 грам
  • Цукрова пудра - 85 грам
  • Яйця - 1 штука
  • Ванільний екстракт - 1 Чайна ложка
  • Борошно пшеничне - 250 грам
  • Сіль - 0, 5 чайних ложки
  • Іриски - 120 грам
  • Молоко - 2 Ст. Ложки
  • Шоколад чорний - 240 грам (або молочний)
цукерки-батончики - фото крок 1
Міксером змішайте цукор з маслом, потім туди введіть яйце, ванільний екстракт, сіль, борошно. Вийде тісто.
цукерки-батончики - фото крок 2
Духовку розігрійте до 150 градусів, в невеликій формі на пергаментному папері розподіліть тісто, запікайте близько 25 хвилин.
цукерки-батончики - фото крок 3
Тим часом іриски потрібно розтопити в мікрохвильовці (1 хвилин), додавши молоко і дрібку солі, потім вимішати масу і розподілити по спечений тесту.
цукерки-батончики - фото крок 4
Коли карамель трохи затверділа, ріжемо корж на батончики довільного розміру.
цукерки-батончики - фото крок 5
Тепер підготуємо водяну баню і розтопити шоколад. Можна це робити в мікрохвильовці.
цукерки-батончики - фото крок 6
Тепер акуратно занурюємо наші батончики в шоколад і даємо йому застигнути. Все готово.

Схожі рецепти