Рецепт Cирний суп з сьомгою фото

Cирний суп з сьомгою
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Риба та морепродукти , Сьомга
Вегетаріанське харчування
На обід
Супи
Кількість порцій: 4
Час приготування: 30 хв.

Наваристий, дуже ніжний і ароматний сирний суп з сьомгою в домашніх умовах - прекрасний варіант обіду для всієї родини. Якщо ви любите незвичайні перші страви, тоді цей рецепт точно для вас.

Опис приготування:

1. У каструлю або в сотейник відправте трохи вершкового масла, розтопіть його.

2. Очистіть, наріжте дрібними кубиками і відправте в масло цибулину. Обсмажте до прозорості.

3. Подрібніть стебло і додати до цибулі стебло селери. Смажте на середньому вогні до золотистого кольору.

4. Паралельно очистіть і наріжте дрібними кубиками картоплю.

5. У каструлю відправте картопля, залийте все бульйоном (використовувати в рецепті приготування сирного супу з сьомгою можна овочевий або курячий бульйон, наприклад).

6. Додайте щіпку солі, варіть на середньому вогні.

7. На сковороду відправте трохи вершкового масла.

8. Сьомгу наріжте середніми шматочками і викладіть в глибоку миску. Посоліть і поперчіть трохи, а потім присипте борошном. Акуратно все перемішайте.

9. Викладіть на сковороду і обсмажте на середньому вогні до легкої скоринки.

10. Влийте вершки, протушкувати пару хвилин, а потім викладіть в каструлю.

11. Додайте лавровий лист, проваріть все разом хвилин 5.

12. На середній терці натріть сир, викладіть його невеликими порціями в каструлю. Перемішайте і дочекайтеся, поки сир повністю розплавиться.

13. От і все, тепер ви знаєте, як приготувати сирний суп з сьомгою. Перед подачею додайте дрібку кмину для аромату. Смачного!

  • Вершкове масло - 1 Ст. Ложка
  • Стебло селери - 1 штука
  • Цибулина - 1 штука
  • Картопля - 2 штуки
  • Сьомга - 250 грам
  • Сир - 300 грам
  • Борошно - 2 Ст. Ложки
  • Бульйон - 1 літр
  • Лавровий лист - 1 штука
  • Чебрець - 1 щіпка
  • Вершки - 100 мілілітрів
  • Сіль - 1 щіпка
  • Перець - 1 щіпка
1. У каструлю або в сотейник відправте трохи вершкового масла, розтопіть його.

2. Очистіть, наріжте дрібними кубиками і відправте в масло цибулину. Обсмажте до прозорості.

3. Подрібніть стебло і додати до цибулі стебло селери. Смажте на середньому вогні до золотистого кольору.

4. Паралельно очистіть і наріжте дрібними кубиками картоплю.

5. У каструлю відправте картопля, залийте все бульйоном (використовувати в рецепті приготування сирного супу з сьомгою можна овочевий або курячий бульйон, наприклад).

6. Додайте щіпку солі, варіть на середньому вогні.

7. На сковороду відправте трохи вершкового масла.

8. Сьомгу наріжте середніми шматочками і викладіть в глибоку миску. Посоліть і поперчіть трохи, а потім присипте борошном. Акуратно все перемішайте.

9. Викладіть на сковороду і обсмажте на середньому вогні до легкої скоринки.

10. Влийте вершки, протушкувати пару хвилин, а потім викладіть в каструлю.

11. Додайте лавровий лист, проваріть все разом хвилин 5.

12. На середній терці натріть сир, викладіть його невеликими порціями в каструлю. Перемішайте і дочекайтеся, поки сир повністю розплавиться.

13. От і все, тепер ви знаєте, як приготувати сирний суп з сьомгою. Перед подачею додайте дрібку кмину для аромату. Смачного!

Схожі рецепти