Рибний суп з сьомгою
(покроковий рецепт з фото)
Сьомгу не дарма вважаю королівської рибою - вона неймовірно смачна в будь-якому вигляді. Пропоную сьогодні приготувати рибний суп з сьомгою, який із задоволенням будуть їсти навіть маленькі дітки.
Моя дитина не любить перші страви, але рибний суп з сьомгою їсть завжди із задоволенням. Він дуже легкий, ситний і неймовірно корисний! За аналогічним рецептом можна готувати супи з риби на основі іншої червоної риби, вони завжди будуть йти "на ура! & Quot. Сьомга вариться швидко і для приготування такого супчика вам знадобиться люба частина тушки. Щоб у вас не виникало сумнівів, як приготувати рибний суп з сьомгою, дотримуйтесь порад, які я описую в цьому рецепті.
- Суповий набір з сьомги або частина тушки - 300 грам
- Цибуля - 1 штук
- Морква - 1 штук
- Картопля - 2-3 штук
- Зелень петрушки - За смаком
- Сіль і спеції - За смаком
1. У мене була ціла сьомга, тому я її розібрала і розділила: частина на суп, частина для запікання, а частина для засолювання. В сучасних супермаркетах продається "суповий набір з сьомги", але можна взяти філе і навіть кілька стейків для такого супчика. Отже, якщо у вас ціла тушка, то очистіть її як слід і обробити.
2. Хвостову частину можна відварити в бульйоні - це буде основа нашого супу. Сьомга вариться не більше 20 хвилин після закипання, тому за цей час підготуйте інші інгредієнти. Солити бульйон і додавати спеції слід в середині варіння риби.
3. Коли сьомга повариться близько 10 хвилин, додайте нарізані дрібно цибулю і варіть рибу разом з цибулею. Картоплю і моркву наріжте дрібними кубиками і відправте в бульйон після того як риба буде готова.
4. Дістаньте сьомгу в окрему тарілку і обробити на частини, видаливши хребет і кістки. Потім отримане м'ясо відправте в бульйон і варіть разом з іншими інгредієнтами до готовності картоплі.
5. В самому кінці додайте нарізану петрушку, прокип'ятіть суп ще хвилину і знімайте з вогню. Дайте йому трохи настоятися і подавайте до столу в гарячому вигляді.