Вершковий суп з сьомгою
(покроковий рецепт з фото)
Вершковий суп з сьомгою має приємний ніжний смак, хорошу консистенцію і дуже запам'ятовується аромат. Готується з овочів, риби та вершків. Якщо ніколи не пробували такого супу, рекомендую зварити.
Перед вами - простий рецепт приготування вершкового супу з сьомгою. Наріжте і подрібніть всі овочі і рибу. Обсмажте цибулю, морква і помідори в каструлі. Потім влийте воду, доведіть до кипіння і відразу додавайте картопля, сьомгу і вершки. Варіть до готовності картоплі. У готовий суп можна додати подрібненої зелені. Хай щастить!
- Філе свіжої сьомги - 300 грам
- Картопля - 500 грам
- Помідори - 300 грам
- Лук-пориста - 1 штука
- Морква - 150 грам
- Вершки - 500 мілілітрів
- Сіль - 2-3 Щепоток
- Рослинна олія - 2-3 Ст. Ложок
- Зелень - 10-30 грам
Для початку необхідно дрібно нашаткувати цибулю, а морквину натерти на дрібній тертці. Потім очистити картоплю і нарізати його невеликими кубиками. Рибу також потрібно нарізати кубиками. Помідори слід очистити від шкірки і нарізати на кубики середньої величини. Після чого в каструлі на рослинному маслі обсмажуємо цибулю.
Через кілька хвилин додаємо моркву і помідори.
Вливаємо приблизно 1 літр води і доводимо суміш до кипіння.
Тепер потрібно додати картоплю і варити все хвилин 5-10. Слідом додаємо сьомгу і вливаємо вершки. Варимо до готовності картоплі. Перець і сіль за смаком.
Готовий суп прикрасьте зеленню і дайте йому настоятися під кришкою 10 хвилин. Смачного!