Рецепт Цільнозерновий плетінка фото

Цільнозерновий плетінка
(покроковий рецепт з фото)

Італійська кухня
Тісто, Борошно, Дріжджове тісто, Цільнозернове борошно
Вегетаріанське харчування, Низькокалорійні, ПП рецепти
На обід, На вечерю
Випічка, Хліб

Таку цельнозерновую плетінку може спекти легко навіть той, хто вперше пробує себе на цьому поприщі. Домашня цільнозернових випічка - краще, що може трапитися в житті сучасної людини (в плані хліба, природно)!

Пропоную спекти домашню, ароматну плетінку, дуже смачну і дуже корисну. В її складі цільнозерновий мука, яка відрізняється підвищеним вмістом корисних речовин, а також гарбузове насіння і насіння соняшнику. Якщо вам подобається більш щільний м'якуш, то можна використовувати цельнозерновую і пшеничне борошно в співвідношенні 1:1. У будь-якому випадку домашня випічка набагато смачніше (і корисніше) магазинної.

  • Борошно - 600 грам (цільнозерновий)
  • Дріжджі - 7 грам
  • Мед - 1 Ст. Ложка
  • Вода - 450 мілілітрів
  • Рослинна олія - 1 Чайна ложка
  • Гарбузове насіння - 1 Ст. Ложка
  • Насіння соняшнику - 1 Ст. Ложка
цільнозерновий плетінка - фото крок 1
1. У глибокій ємності змішайте борошно, дріжджі, мед і воду.
цільнозерновий плетінка - фото крок 2
2. Замісити тісто і залиште його в теплому місці на годину для того, щоб тісто піднялося.
цільнозерновий плетінка - фото крок 3
3. Скачайте тісто в ковбаску і не до кінця поділіть його на три рівні смужки. Заплетіть з них косичку.
цільнозерновий плетінка - фото крок 4
4. Залиште косичку знову на 1 годину збільшитися в розмірі.
цільнозерновий плетінка - фото крок 5
5. Посипте плетінку насінням і випікайте в духовці при температурі 200 градусів 35 хвилин.

Схожі рецепти