Рецепт Цільнозерновий плетінка фото

Цільнозерновий плетінка
(покроковий рецепт з фото)

Італійська кухня
Тісто , Борошно , Дріжджове тісто , Цільнозернове борошно
Вегетаріанське харчування , Низькокалорійні , ПП рецепти
На обід , На вечерю
Випічка , Хліб
Кількість порцій: 6
Час приготування: 3 г. 0 хв.

Таку цельнозерновую плетінку може спекти легко навіть той, хто вперше пробує себе на цьому поприщі. Домашня цільнозернових випічка - краще, що може трапитися в житті сучасної людини (в плані хліба, природно)!

Опис приготування:

Пропоную спекти домашню, ароматну плетінку, дуже смачну і дуже корисну. В її складі цільнозерновий мука, яка відрізняється підвищеним вмістом корисних речовин, а також гарбузове насіння і насіння соняшнику. Якщо вам подобається більш щільний м'якуш, то можна використовувати цельнозерновую і пшеничне борошно в співвідношенні 1:1. У будь-якому випадку домашня випічка набагато смачніше (і корисніше) магазинної.

  • Борошно - 600 грам (цільнозерновий)
  • Дріжджі - 7 грам
  • Мед - 1 Ст. Ложка
  • Вода - 450 мілілітрів
  • Рослинна олія - 1 Чайна ложка
  • Гарбузове насіння - 1 Ст. Ложка
  • Насіння соняшнику - 1 Ст. Ложка
цільнозерновий плетінка - фото крок 1
1. У глибокій ємності змішайте борошно, дріжджі, мед і воду.
цільнозерновий плетінка - фото крок 2
2. Замісити тісто і залиште його в теплому місці на годину для того, щоб тісто піднялося.
цільнозерновий плетінка - фото крок 3
3. Скачайте тісто в ковбаску і не до кінця поділіть його на три рівні смужки. Заплетіть з них косичку.
цільнозерновий плетінка - фото крок 4
4. Залиште косичку знову на 1 годину збільшитися в розмірі.
цільнозерновий плетінка - фото крок 5
5. Посипте плетінку насінням і випікайте в духовці при температурі 200 градусів 35 хвилин.

Схожі рецепти