Чорничний пиріг в мультиварці
(покроковий рецепт з фото)
Чорничний пиріг - це моя улюблена випічка! Він виходить дуже ситним і насиченим, з характерною ягідної кислинкою. Пиріг можна приготувати на полуденок, сніданок або до невеликого святкового столу.
Приготуємо чорничний пиріг в мультиварці в домашніх умовах. Змішайте сипучі інгредієнти, крім крохмалю. Додайте масло і сік апельсина. Замісити тісто і викладіть його на дно мультиварки, засипте чорницю, змішане з крохмалем і залишки тіста. Пиріг готується в режимі "випічка" 1 час. Хай щастить!
- Чорниця - 300 грам
- Крохмаль кукурудзяний - 2 чайних ложки
- Цукор - 5 Ст. Ложок
- Олія соняшникова - 3/4 склянки
- Борошно - 3 склянки
- Апельсин - 1 штука
- Сіль - 0, 5 чайних ложки
Змішайте цукор, борошно і сіль.
Додайте масло і вичавити сік апельсина.
Ретельно замішуємо тісто, нагадує пісочне.
Чорницю змішуємо з крохмалем. Тісто закладаємо в чашу мультиварки, сформувавши основу пирога з бортиками. Присипаємо чорницею з крохмалем і залишками тіста. Готуємо в режимі "випічка" 65 хвилин.
Смачного!