Червоний холодник
(покроковий рецепт з фото)
Цей червоний холодник в дуже європейському стилі. Дуже просте і дуже незвичайне блюдо, рецептом якого я хочу поділитися. Особливо сподобається жінкам, які стежать за фігурою. Готуємо разом.
Зовсім простий рецепт червоного холодник я вам раджу приготувати. На перший погляд нічого особливого, але такий червоний холодник дійсно смачне, тонізуючу блюдо в літню спеку. Смак червоного холодник, звичайно, прикрасить сметана. Я ще нарізаю зелень і посипаю нею суп зверху. До цього холодного супу краще подавати і холодну картоплю, нарізану скибочками. Спробуйте. Впевнена, вам сподобається!
- Буряк - 2 кілограма
- Лимон - 4 штуки (сік з лимонів)
- Сіль - За смаком
- Цукор - За смаком
- Оцет - За смаком
Готуємо буряк для супу. Ретельно її моєму.
Ставимо поруч всі необхідні інгредієнти.
Кладемо помиту буряк в воду і ставимо на вогонь.
Варимо буряк близько години з невеликим, поки не буде готова.
Готову буряк очищаємо від шкірки і трьом на дрібній тертці.
Змішуємо в мисці лимонний сік і всі інші компоненти за рецептом.
Отриманий соус додаємо до натертої буряках. А відвар, де буряк варилася проціджуємо і теж додаємо до натертої буряках.
Все добре перемішуємо і ставимо в холодильник. Краще на ніч. Подавати можна з холодною картоплею і сметаною. Готово!