Рецепт Chernichnaya паста фото

Chernichnaya паста
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Ягоди, Чорниця
Вегетаріанське харчування
На святковий стіл, Пасха
Заготовки

Дуже корисна чорниця хороша в будь-якому вигляді. Рекомендую вам рецепт приготування в домашніх умовах чорничною пасти.

Для приготування чорничною пасти пропоную розбавити ягоду яблуками. Беремо кисло-солодкі, якщо ягода сама стигла і солодка (і навпаки). Пасту зручно зберігати в контейнері в холодильнику. Дуже смачно з йогуртом або іншими фруктами. Про корисні властивості чорниці я взагалі мовчу - про них можна говорити і говорити!

  • Яблука - 250 грам
  • Чорниця - 100 грам
  • Вода - За смаком
  • Цукор - 0, 5 склянки
  • Крупа манна - 0, 5 склянки
Chernichnaya паста - фото крок 1
Яблука ріжемо тонко (від шкірки можете позбутися).
Chernichnaya паста - фото крок 2
Залийте водою і відваріть до готовності. Потім протираємо через сито.
Chernichnaya паста - фото крок 3
Чорницю розім'яти, додати трохи води і через марлю видавити сік.
Chernichnaya паста - фото крок 4
Віджаті ягоди залийте водою і проваріть хвилин 5.
Chernichnaya паста - фото крок 5
Потім відвар процідити, додати сік чорниці, протерті яблука, цукор, манну крупу і варити, помішуючи, невеликий Вогні 10 хв.
Chernichnaya паста - фото крок 6
Подавати можна з цілими ягодами чорниці або кокосовою стружкою. Смачного!

Схожі рецепти