Чебуречна тісто
(покроковий рецепт з фото)
Кількість порцій: 1
Час приготування: 30 хв.
Пропоную Вашій увазі нескладний і дуже вдалий варіант, як приготувати чебуречна тісто на кефірі. З ним неймовірно зручно працювати, воно тоненько розкочується і після смаження хрустке.
Опис приготування:
Замісити таке тісто можна всього за 10 хвилин, використовуючи невеликий набір інгредієнтів. Я рекомендую почати процес саме з тіста, щоб за час приготування начинки воно трохи полежав.
- Яйце - 1 штука
- Кефір - 1 Склянка
- Розпушувач - 1 Чайна ложка
- Сіль - 1/2 чайних ложки
- Борошно - 2.5-3 склянки
1. У глибоку миску надішліть кефір, сіль, яйце.
2. Ретельно збийте до однорідності.
3. Всипте розпушувач.
4. Додайте просіяне борошно і перемішайте. Після тісто можна перекласти на стіл і вимішувати руками.
5. Усе, чебуречна тісто готове. Накрийте його чистим рушником і нехай"відпочине" 20-30 хвилин.