Часниковий соус з майонезом
(покроковий рецепт з фото)
Любіть соуси? Пропоную відмінний класичний рецепт часникового соусу з майонезом, який доповнить смак м'ясних страв і салатів. Такий соус навіть часто зустрічається в меню ресторанів.
Салати, м'ясо, смажені кабачки і багато інших страви можна вживати разом з цим соусом. Готується він за п'ятнадцять хвилин і не вимагає використання ніякої підручній техніки.
- Часник - 3 зубчики
- Майонез - 100 грам
- Перець мелений - За смаком
1. Один з найпростіших варіантів соусів, який полюбився в багатьох будинках. Я пропоную класичний рецепт часникового соусу з майонезом. По перше, измельчитечасник. Це зробити можна через землянку або дрібно нарізати.
2. Додайте до часнику чорний мелений перець. У рецепті цього немає, але я ще використовувала паприку - непогано доповнює смак соусу.
3. Тепер саме час додати майонез. Я використовувала 67%, оскільки він густий. Домашній майонез також підійде для приготування соусу.
4. От і все - менше п'ятнадцяти хвилин і соус готовий. Разом з ним можна вживати смажене, варене і запечене м'ясо. Більш того, таким соусом можна заправляти овочеві салати.