«Цезар» з куркою і сухариками
(покроковий рецепт з фото)
Кількість порцій: 4
Час приготування: 40 хв.
Смачний і улюблений усіма салат"Цезар" має так багато варіацій, що я все і не згадаю. Але то, що кожна людина може знайти щось собі до смаку, це точно. Може бути, вам сподобається цей спосіб?
Опис приготування:
У складі багато нових інгредієнтів, наприклад, огірки, помідори і шинка. Тому вийшло ситне блюдо. Якщо ви також любите експерименти, то прочитайте про те, як приготувати"Цезар" з куркою і сухариками. Зробити його дуже просто, адже і заправка, і крутон будуть вже готовими. Дуже оригінально і смачно!
- Куряча грудка - 300 грам
- Шинка - 100 грам
- Моцарелла - 100 грам
- Сухарі часникові - 150-200 грам
- Огірок - 1 штука
- Помідор - 1-2 штук
- Пекінська капуста - 2-3 штук (листя)
- Заправка"Цезар" - 50 мілілітрів (або сирна)
- Сіль - За смаком
- Чорний мелений перець - За смаком
Курку викладіть в воду з сіллю і перцем. Доведіть її до кипіння, а потім варіть 25 хвилин. Потім грудку остудіть і наріжте кубиками.
Листя капусти промийте і наріжте.
Тим часом огірок наріжте четвертинками, а з помідора зніміть шкірку, наріжте кубиками.
Моцареллу наріжте невеликими кубиками.
А шинку наріжте маленькими шматочками.
Всі нарізані інгредієнти і сухарики перемішайте. Салат заправте соусом. Смачного!