Рецепт Салат «Цезар» з сухариками фото

Салат «Цезар» з сухариками
(покроковий рецепт з фото)

Американська кухня
Овочі , Молочні продукти , Зелень , Сухарики , Листя салату
Дієтичне харчування , Вегетаріанське харчування
На обід , На вечерю , На святковий стіл , Романтична вечеря , Святковий обід
Салати , Салат Цезар
Кількість порцій: 3
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Нескладний рецепт приготування салату"Цезар" з сухариками, за допомогою якого у вас на столі в будь-який момент з'явиться дуже смачне блюдо, популярне у всьому світі!

Опис приготування:

Трохи пшеничного хліба, шматочок пармезану і листя салату ромен - ось, практично, і все, що мав автор знаменитого салату, Цезар Кардіні, коли в його ресторан нагрянули несподівані відвідувачі. Заповзятливому італійцеві не залишалося нічого іншого, як змішати все це, заправивши власноруч приготованим соусом. Так і з'явився на світ класичний рецепт салату"Цезар" з сухариками.

Сьогодні існує сотні"модифікацій" цього салату. За бажанням в нього можна додати відварене, обсмажене або запечене куряче м'ясо, шинку, морепродукти, гриби, але все це можливо тільки в тому випадку, якщо ви вже знаєте, як приготувати салат"Цезар" з сухариками. Покрокові фото полегшать вам справу!

  • Салат листовий - 100 грам
  • Кнопка - 0, 5 штуки
  • Масло оливкове - 2/3 склянки
  • Пармезан - 50 грам
  • Лимон - 0, 5 штуки
  • Гірчиця солодка - 1 Чайна ложка
  • Цукор - 0, 5 чайних ложки
  • Сіль - За смаком
  • Перець чорний мелений - За смаком
  • Часник - 1 зубчик
  • Яйця - 2 штуки
салат
Батон нарізати на шматочки приблизно 1х1 сантиметр. Корочку краще зрізати.
салат
Укласти на деко, скропити олією і запекти в духовці до золотистого кольору.
салат
Листя салату добре вимити й обсушити.
салат
Видавити лимонний сік.
салат
Пармезан натерти.
салат
Відокремити жовтки від білків.
салат
Часник розтерти з сіллю і перцем. Додати гірчицю, жовтки, цукор, лимонний сік. Добре збити. Поступово, не припиняючи збивати, ввести масло. Повинен вийти соус світло-жовтого кольору середньої густини.
салат
Листя салату заправити соусом і перемішати. Викласти сухарики і полити соусом. Посипати тертим пармезаном. Подавати на стіл відразу.

Схожі рецепти