Рецепт Салат «Цезар» з сухариками фото

Салат «Цезар» з сухариками
(покроковий рецепт з фото)

Американська кухня
Овочі, Молочні продукти, Зелень, Сухарики, Листя салату
Дієтичне харчування, Вегетаріанське харчування
На обід, На вечерю, На святковий стіл, Романтична вечеря, Святковий обід
Салати, Салат Цезар

Нескладний рецепт приготування салату "цезар" з сухариками, за допомогою якого у вас на столі в будь-який момент з'явиться дуже смачне блюдо, популярне у всьому світі!

Трохи пшеничного хліба, шматочок пармезану і листя салату ромен - ось, практично, і все, що мав автор знаменитого салату, Цезар Кардіні, коли в його ресторан нагрянули несподівані відвідувачі. Заповзятливому італійцеві не залишалося нічого іншого, як змішати все це, заправивши власноруч приготованим соусом. Так і з'явився на світ класичний рецепт салату "цезар" з сухариками.

Сьогодні існує сотні "модифікацій" цього салату. За бажанням в нього можна додати відварене, обсмажене або запечене куряче м'ясо, шинку, морепродукти, гриби, але все це можливо тільки в тому випадку, якщо ви вже знаєте, як приготувати салат "цезар" з сухариками. Покрокові фото полегшать вам справу!

  • Салат листовий - 100 грам
  • Кнопка - 0, 5 штуки
  • Масло оливкове - 2/3 склянки
  • Пармезан - 50 грам
  • Лимон - 0, 5 штуки
  • Гірчиця солодка - 1 Чайна ложка
  • Цукор - 0, 5 чайних ложки
  • Сіль - За смаком
  • Перець чорний мелений - За смаком
  • Часник - 1 зубчик
  • Яйця - 2 штуки
салат
Батон нарізати на шматочки приблизно 1х1 сантиметр. Корочку краще зрізати.
салат
Укласти на деко, скропити олією і запекти в духовці до золотистого кольору.
салат
Листя салату добре вимити й обсушити.
салат
Видавити лимонний сік.
салат
Пармезан натерти.
салат
Відокремити жовтки від білків.
салат
Часник розтерти з сіллю і перцем. Додати гірчицю, жовтки, цукор, лимонний сік. Добре збити. Поступово, не припиняючи збивати, ввести масло. Повинен вийти соус світло-жовтого кольору середньої густини.
салат
Листя салату заправити соусом і перемішати. Викласти сухарики і полити соусом. Посипати тертим пармезаном. Подавати на стіл відразу.

Схожі рецепти