Салат «Цезар» з сухариками
(покроковий рецепт з фото)
Нескладний рецепт приготування салату "цезар" з сухариками, за допомогою якого у вас на столі в будь-який момент з'явиться дуже смачне блюдо, популярне у всьому світі!
Трохи пшеничного хліба, шматочок пармезану і листя салату ромен - ось, практично, і все, що мав автор знаменитого салату, Цезар Кардіні, коли в його ресторан нагрянули несподівані відвідувачі. Заповзятливому італійцеві не залишалося нічого іншого, як змішати все це, заправивши власноруч приготованим соусом. Так і з'явився на світ класичний рецепт салату "цезар" з сухариками.
Сьогодні існує сотні "модифікацій" цього салату. За бажанням в нього можна додати відварене, обсмажене або запечене куряче м'ясо, шинку, морепродукти, гриби, але все це можливо тільки в тому випадку, якщо ви вже знаєте, як приготувати салат "цезар" з сухариками. Покрокові фото полегшать вам справу!
- Салат листовий - 100 грам
- Кнопка - 0, 5 штуки
- Масло оливкове - 2/3 склянки
- Пармезан - 50 грам
- Лимон - 0, 5 штуки
- Гірчиця солодка - 1 Чайна ложка
- Цукор - 0, 5 чайних ложки
- Сіль - За смаком
- Перець чорний мелений - За смаком
- Часник - 1 зубчик
- Яйця - 2 штуки