Рецепт Салат «Цезар» класичний, з сухариками фото

Салат «Цезар» класичний, з сухариками
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Італійська кухня
Птах , Курка , Куряче філе
Дієтичне харчування
На обід , На вечерю , На швидку руку
Салати , Салат Цезар
Кількість порцій: 6
Час приготування: 30 хв.

Любителям європейської кухні це блюдо добре відомо. Якщо ви пробували його тільки в ресторані, запрошую вас повторити в домашніх умовах цей простий і зрозумілий рецепт. Смачно і апетитно!

Опис приготування:

Поспішаю поділитися з вами покроковою інструкцією, як приготувати класичний салат"Цезар" з сухариками. Відразу хочу сказати, що заправку найкраще зробити заздалегідь і в невеликому її кількості замаринувати курочку, буде дуже здорово. Я подаю, і сухарики можна як запекти в духовці, так і обсмажити на сковороді.

  • Часник - 2 зубчики
  • Лимон - 2 штуки (сік)
  • Гірчичний - 2 Ст. Ложки
  • Файл ančousa - 3-4 штук
  • Жовток - 1 штука
  • Вустерський соус - 1 Чайна ложка
  • Оливкова олія - 1 Склянка
  • Сіль і перець - За смаком
  • Куряче філе - 600 грам
  • Салат Романо - 3 штуки
  • Багет - 1/2 штуки
  • Пармезан - За смаком
салат
1. Почнемо з заправки. У глибоку миску надішліть жовток (якщо в якості яєць ви не до кінця впевнені, візьміть відвареної! ), подрібнений часник, файл ančousov, гірчицю, вустерский соус, сік лимона, сіль і перець за смаком.
салат
2. Збийте до однорідності, в процесі тонкою цівкою вливаючи оливкова олія.
салат
3. Соус"Цезар" готовий. Вимийте філе, обсушити, полийте невеликою кількістю соусу і залиште хвилин на 10.
салат
4. Пока курочка маринуется, наріжте кубиками багет і викладіть на суху сковороду. Обсмажте пару хвилин, помішуючи.
салат
5. Збризніть оливковим маслом, підсолити за смаком, можна додати сушені трави або часник. Як тільки сухарики зарум'янилися, знімайте з вогню.
салат
6. Курку відправте на сковороду і смажте до готовності з двох сторін. Салат порвіть і викладіть на тарілки для подачі. Натрій "Пармезан & Quot; .
салат
7. Трохи остудіть курочку і викладіть в салат. Додайте сухарики і тільки безпосередньо перед подачею на стіл полийте соусом.
Смачного!

Схожі рецепти