Салат «Цезар» класичний, з сухариками
(покроковий рецепт з фото)
Любителям європейської кухні це блюдо добре відомо. Якщо ви пробували його тільки в ресторані, запрошую вас повторити в домашніх умовах цей простий і зрозумілий рецепт. Смачно і апетитно!
Поспішаю поділитися з вами покроковою інструкцією, як приготувати класичний салат "цезар" з сухариками. Відразу хочу сказати, що заправку найкраще зробити заздалегідь і в невеликому її кількості замаринувати курочку, буде дуже здорово. Я подаю, і сухарики можна як запекти в духовці, так і обсмажити на сковороді.
- Часник - 2 зубчики
- Лимон - 2 штуки (сік)
- Гірчичний - 2 Ст. Ложки
- Файл ančousa - 3-4 штук
- Жовток - 1 штука
- Вустерський соус - 1 Чайна ложка
- Оливкова олія - 1 Склянка
- Сіль і перець - За смаком
- Куряче філе - 600 грам
- Салат Романо - 3 штуки
- Багет - 1/2 штуки
- Пармезан - За смаком
1. Почнемо з заправки. У глибоку миску надішліть жовток (якщо в якості яєць ви не до кінця впевнені, візьміть відвареної! ), подрібнений часник, файл ančousov, гірчицю, вустерский соус, сік лимона, сіль і перець за смаком.
2. Збийте до однорідності, в процесі тонкою цівкою вливаючи оливкова олія.
3. Соус "цезар" готовий. Вимийте філе, обсушити, полийте невеликою кількістю соусу і залиште хвилин на 10.
4. Пока курочка маринуется, наріжте кубиками багет і викладіть на суху сковороду. Обсмажте пару хвилин, помішуючи.
5. Збризніть оливковим маслом, підсолити за смаком, можна додати сушені трави або часник. Як тільки сухарики зарум'янилися, знімайте з вогню.
6. Курку відправте на сковороду і смажте до готовності з двох сторін. Салат порвіть і викладіть на тарілки для подачі. Натрій "пармезан & Quot.
7. Трохи остудіть курочку і викладіть в салат. Додайте сухарики і тільки безпосередньо перед подачею на стіл полийте соусом.
Смачного!
Смачного!