Салат Цезар з куркою і сухариками
(покроковий рецепт з фото)
Пропоную цікавий варіант приготування популярного ресторанного салату «Цезар». Хоч і складається салат з досить звичайних продуктів, але все ж виходить дуже вишуканим. Пробуємо!
Салат «Церар» має безліч варіантів, деякі кладуть в нього помідори, деякі - оливки і шматочки лимона, деякі - креветки та інші морепродукти. Але обов'язковими інгредієнтами цього салату є курка і яйце. Яскравість страві надають листя салату. Щоб ще більше урізноманітнити смак і додати квітів, я також кладу в салат шматочки помідорів. Дуже важливою є заправка салату «Цезар», її правильне приготування, напевно, значить більше, ніж склад самого салату. Заправка для салату «Цезар» дійсно унікальна і оригінальна, вона складається зі свіжого яйця, лимонного соку, часнику, гірчиці, оливкового масла або вустерського соусу. У наш час дуже рідко готують заправку для салату «Цезар» саме з яйцем, все частіше використовують лише лимонний сік, гірчицю і оливкове масло. Саме такий я пропоную варіант, як приготувати салат «Цезар» з куркою і сухариками.
- Куряче філе - 150 грам
- Помідор - 1 штука
- Яйце - 2 штуки
- Хліб білий - 2 скибочки
- Листя салату - 4-5 штук
- Оливкова олія - 2 Ст. Ложки
- Лимонний сік - 1 Ст. Ложка
- Гірчичний - За смаком
- Кунжутне насіння - 2 щіпки





