Бурякове різотто
(покроковий рецепт з фото)
Коли я знайшла цей рецепт на просторах інтернету, то сильно здивувалася. Раніше я готувала різотто і навіть подумати не могла, що його можна так змінити до невпізнання. Дивіться, що вийшло!
Тепер і ви дізнаєтеся, як приготувати бурякове різотто з беконом. З боку воно схоже на яскраву закуску з дрібно натертої буряків, але насправді це ситне гаряча страва. У ньому кілька видів овочів і м'ясо. Смак виходить насиченим і різнобічним, а ще, як годиться, текстура буде ніжною і вершкової.
- Мал - 300 грам
- Лук-пориста - 2 штуки
- Буряк - 2 штуки
- Перець чилі - 1 штука
- Курячий бульйон - 650 мілілітрів
- Вершкове масло - 2 Ст. Ложки
- Бекон - 2-3 скибочок
- Часник - 2 зубчики
- Чебрець сухий мелений - 1 щіпка
- Оливкова олія - 1 Ст. Ложка
- Сіль - За смаком
- Чорний мелений перець - За смаком
- Розсолу сир - За смаком (фета або бринза)
1
Буряк помийте, Чистий і натрію melkoy tёrke.
2
Дрібно наріжте бекон, цибуля і часник. Перець наріжте тонкими кружальцями.
3
Обсмажте подрібнені інгредієнти в сковороді на розігрітому вершковому і оливковій олії. Гасіть їх кілька хвилин до м'якості, постійно помішуючи.
4
Потім в сковороду додайте промитий рис.
5
Через хвилину додайте буряк, перець і сіль. Постійно помішуйте інгредієнти на середньому вогні протягом 5 хвилин.
6
Потім влийте бульйон. Готуйте страву близько 20 хвилин, поки всі інгредієнти не будуть готові.
7
Різотто з буряком відмінно поєднується з ропні сиром, наприклад, фета. При подачі в різотто додайте сир і насолоджуйтеся!