Буряк з солоним огірком
(покроковий рецепт з фото)
Салат з буряка і солоного огірка - прекрасне доповнення до основної страви. Його також можна готувати як самостійну страву і є з чорним хлібом.
На цей раз пропоную вам приготувати буряк з солоним огірком. Це відмінний, легкий салатик, що володіє не тільки чудовими смаковими відчуттями, але і, спасибі svekle, безліччю корисних властивостей. Приготувати такий салат досить просто і зовсім не затратно, оскільки він не включає багато інгредієнтів, і всі вони легкодоступні. Хай щастить!
- Буряк - 3 штуки
- Солоні огірки - 2 штуки
- Цибуля ріпчаста - 1 штука
- Часник - 1-2 зубчиків
- Майонез - 2 Ст. Ложки
- Сіль - За смаком
1. Буряк відварюємо, потім даємо їй охолонути.
2. Натираємо остигнула буряк на буряковій тертці.
3. Також натираємо солоні огірки (можна просто дрібно нарізати).
4. Потім півкільцями нарізаємо цибулю і обсмажуємо його на рослинному маслі до золотистого відтінку.
5. Викладаємо всі інгредієнти в миску.
6. Часник видавлюємо «чеснокодавку».
7. Додаємо часник в салат, заправляємо майонезом, солимо і ретельно все перемішуємо.
8. Готовий салат викладаємо в салатницю і подаємо до столу! Можна прикрасити зеленню. Смачного!