Картопляний салат з солоним огірком
(покроковий рецепт з фото)
У моїй родині люблять салати. Я намагаюся балувати цією стравою своїх домочадців майже кожен день. Але є одне і те ж адже нікому не подобається, тому вигадую і вичитую все нові рецепти.
На цей раз я вирішила поділитися з вами простим рецептом, як приготувати картопляний салат з солоним огірком. Можна уявити не одну страву з цими інгредієнтами. Звичайно, адже вони так вдало йдуть укупі. До них варто додати пару інших простих продуктів і класичну майонезну заправку.
- Печінка тріски - 250 грам
- Картопля - 400 грам
- Морква - 200 грам
- Солоні огірки - 200 грам
- Яйце - 4 штуки
- Сіль - За смаком
- Майонез - 3-4 Ст. Ложок
Картоплю і моркву добре помийте і зваріть. Потім очистіть і остудіть. Яйця зваріть круто.
Картопля наріжте кубиками, морква і яйця натріть на середній тертці. Огірок наріжте кубиками розміром, близьким до розміру картопляних кубиків.
З баночки з тріскою злийте масло. Покладіть рибу в салатницю, розм'якшіть-розімніть її виделкою.
Тепер додайте всі інші інгредієнти в салатницю. Все перемішайте і посоліть.
Заправте салат майонезом і подавайте до столу. Приємного вам апетиту!