Буряк під соусом
(покроковий рецепт з фото)
Кількість порцій: 3-4
Час приготування: 1 г. 0 хв.
Буряк під сметанним соусом - легке і дуже смачна страва, яке підійде як гарнір до важких м'ясних страв. Деякі готують буряк з майонезом, але я пропоную більш корисний варіант.
Опис приготування:
Рецепт, як приготувати буряк під соусом, дуже простий. Ця страва я називаю салатом. Готую його я дуже часто. Він прекрасно підходить і до буденного, і до святкового столу. Варто відзначити, що буряк неймовірно корисна для оранізма, вона покращує роботу шлунково-кишкового тракту, нормалізує обмін речовин. Таке блюдо можна запропонувати дитині вже з року.
- Буряк - 2 штуки
- Крем nezhirnaya - 120 грам
- Цибуля ріпчаста - 1 штука
- Сіль - 1 щіпка
- Олія соняшникова - 1 Ст. Ложка
Підготуйте всі необхідні інгредієнти. Буряк заздалегідь відваріть до м'якості.
Лук поріжте на дрібні кубики і обсмажте в олії до золотистого кольору.
Буряк натріть на дрібній тертці, додайте до неї обсмажену цибулю.
Тепер влийте сметану і гарненько все перемішайте.
Буряк під соусом готова. Їжте її із задоволенням!