Рецепт Бурито з куркою і квасолею фото

Бурито з куркою і квасолею
(покроковий рецепт з фото)

Мексиканська кухня
Птах , Курка
Вегетаріанське харчування
На швидку руку
Кількість порцій: 2
Час приготування: 20 хв.

Цей простий рецепт буріто з куркою і квасолею мені подобається своєю доступністю, - всі інгредієнти можна знайти вдома, або ж замінити іншими, - менш смачним і універсальним від цього страва не стане!

Опис приготування:

Цей класичний рецепт буріто з куркою і квасолею відмінно підходить для випадків, якщо передбачаються посиденьки з близькими людьми, - занадто пафосний стіл накривати немає сенсу, але ж і пригощати ж чим то потрібно! Тим більше, що сама рецептура буріто дозволяє експериментувати, як вам завгодно, - замінити курку фаршем, наприклад, і обійтися без овочевого соусу, замінити його вже готової томатною пастою з банки. Словом, - пробуйте!

Отже, як зробити буріто з куркою і квасолею:

1. Насамперед підготуємо овочі. Для цього помідор, перець і цибулю моєму, чистимо і дуже ретельно нарізаємо шматочками подрібніше.

2. Курку, якщо потрібно, размораживаем, і теж нарізаємо маленькими шматочками.

3. Ставимо на середній вогонь грітися сковороду, і обсмажити на ній овочі. Додаємо курку, і обсмажуємо, поки куряче м'ясо не побіліє.

4. Тепер вогонь зменшуємо, я тону хвилин 10. Овочі повинні пустити сік. Солимо і перчимо до смаку.

5. Тепер все, що нам залишилося, - це на трохи прогріті коржі тортільяс викласти начинку, додати зверху трохи кукурудзи і квасолі, і посипати тертим сиром.

6. Загортаємо тугим конвертиком, - і на кілька хвилин в духовку або мікрохвильовку.

Готово! як вид, буріто з куркою і квасолею в домашніх умовах зробити проблеми не становить взагалі, головне, - ваше бажання і готовність до експериментів на кухні. Хай щастить!


  • Тортілья - 2 штуки
  • Курка - 200 грам
  • Перецьь болгарський - 1 штука
  • Цибуля - 1 штука
  • Помідор - 2 штуки
  • Квасоля консервована - 2 Ст. Ложки
  • Кукурудза консервована - 2 Ст. Ложки
  • Сир твердий - 100 грам
  • Перець - 1 щіпка
  • Сіль - 1 щіпка
Цей класичний рецепт буріто з куркою і квасолею відмінно підходить для випадків, якщо передбачаються посиденьки з близькими людьми, - занадто пафосний стіл накривати немає сенсу, але ж і пригощати ж чим то потрібно! Тим більше, що сама рецептура буріто дозволяє експериментувати, як вам завгодно, - замінити курку фаршем, наприклад, і обійтися без овочевого соусу, замінити його вже готової томатною пастою з банки. Словом, - пробуйте!

Отже, як зробити буріто з куркою і квасолею:

1. Насамперед підготуємо овочі. Для цього помідор, перець і цибулю моєму, чистимо і дуже ретельно нарізаємо шматочками подрібніше.

2. Курку, якщо потрібно, размораживаем, і теж нарізаємо маленькими шматочками.

3. Ставимо на середній вогонь грітися сковороду, і обсмажити на ній овочі. Додаємо курку, і обсмажуємо, поки куряче м'ясо не побіліє.

4. Тепер вогонь зменшуємо, я тону хвилин 10. Овочі повинні пустити сік. Солимо і перчимо до смаку.

5. Тепер все, що нам залишилося, - це на трохи прогріті коржі тортільяс викласти начинку, додати зверху трохи кукурудзи і квасолі, і посипати тертим сиром.

6. Загортаємо тугим конвертиком, - і на кілька хвилин в духовку або мікрохвильовку.

Готово! як вид, буріто з куркою і квасолею в домашніх умовах зробити проблеми не становить взагалі, головне, - ваше бажання і готовність до експериментів на кухні. Хай щастить!

Схожі рецепти