Бургер з ананасом
(покроковий рецепт з фото)
Сьогодні пропоную приготувати бургер з консервованим ананасом. Солодкий підсмажений ананас ідеально поєднується з м'якою булочкою і соковитою котлетою. З'їдається миттєво!
Докладніше, як приготувати бургер з ананасом, я розповім нижче. Замість пісного майонезу можна взяти кисло-солодкий соус або терияки. Рослинна м'ясо можна замінити на соєвий текстурат.
- Рослинна м'ясо - 60 грам
- Кукурудза - 100-120 грам (консервована)
- Цибуля ріпчаста - 1 штука
- Соєвий соус - 2-3 Ст. Ложок
- Копчена паприка - 1/2 чайних ложки
- Сухий часник - 1/2 чайних ложки
- Чорний перець - 1/4 чайних ложки
- Борошно - 2-3 Ст. Ложок
- Булочка для бургера - 3 штуки
- Ананас - 3 штуки (консервований, кільця)
- Морква по-корейськи - За смаком
- Пісний майонез - За смаком
- Салат - 1/4 штуки
Підготуйте всі інгредієнти.
Рослинна м'ясо залийте окропом і залиште на 30 хвилин. Потім промийте в холодній воді і відіжміть.
Підсмажте ананаси у власному соку на середньому вогні до золотистої скоринки.
У цій же сковороді обсмажте дрібно нарізану цибулю.
Подрібніть в м'ясорубці рослинне м'ясо, кукурудзу і смажену цибулю.
Додайте у фарш спеції, борошно і соєвий соус. Сформуйте з фаршу котлети.
Обсмажте котлети на середньому вогні до коричневої скоринки. На кожну сторону піде приблизно 5 хвилин.
Тепер зберіть бургер. Нижню частину булочки намажте пісним майонезом, зверху викладіть моркву по-корейськи і котлету.
На котлету покладіть колечко ананаса і салат, потім верхню частину булочки. Її теж злегка змастіть майонезом.
Бургер з ананасом готовий, смачного!