Булочки з варенням в духовці
(покроковий рецепт з фото)
Домашня випічка - це завжди дуже здорово і дуже смачно! Булочки з варенням можна запропонувати на святковий стіл або просто насолоджуватися ними кожен день. Обов'язково спробуйте!
Перед вами - простий рецепт приготування булочок з варенням в духовці. З'єднуємо дріжджі з сіллю і цукром, вливаємо тепле молоко і перемішуємо. Через 15 хвилин перебування в теплому місці, додайте розм'якшений маргарин і борошно, замісіть тісто. Помістіть тісто на 4 години в холодильник. Потім формуємо з тіста булочки, в серединку кладемо варення, змащуємо їх яйцем і присипаємо цукром. Випікаємо булочки в духовці. Хай щастить!
- Молоко - 250 мілілітрів
- Дріжджі сухі - 2 чайних ложки
- Цукор - 2 Ст. Ложки
- Сіль - 0, 5 чайних ложки
- Маргарин - 200 грам
- Яйце - 1 штука
- Варення - За смаком (будь-який)
- Борошно - 550 грам
Змішуємо дріжджі, сіль і цукор. Потім вливаємо тепле молоко і перемішуємо, ставимо в тепле місце на 15 хвилин. Додаємо розм'якшений маргарин, просіюємо борошно і замішуємо тісто, який мав би прилипати до рук.
Накриваємо тісто рушником і кладемо в холодильник на 4 годину. З плином часу розділіть тісто на 25-30 кульок, розкачайте їх середніми шарами. За допомогою склянки вирізаємо кружечки.
Що залишився після "вирізки" ободок, складаємо вісімкою. Один край вісімки поміщаємо на кружечок.
Накриваємо нижньою частиною вісімки. Кладемо наші заготовки на деко, застелений папером для випічки. В серединку закладаємо по одній ложці варення, змащуємо основу яйцем і присипаємо цукром. Випікаємо булочки в духовці до красивого рум'яного кольору, температура 180 градусів.
Смачного!