Рецепт Пиріг з варенням в духовці фото

Пиріг з варенням в духовці
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня
Борошно , Яйця
На полуденок , На святковий стіл , День народження , 8 березня
Випічка , Пироги
Кількість порцій: 10
Час приготування: 2 г. 0 хв.

Рецепт пирога не дуже складний, а сама випічка виходить смачною і ароматною. Варення надає приємну кислинку і соковитість пирога. Таку смакоту можна подати на святковий стіл.

Опис приготування:

Любіть пироги? Тоді чому б вам не приготувати чудову випічку з варенням? Для начинки підійде повидло з фруктів або ягід. Якщо воно занадто кисле, додайте в тісто трохи більше цукру. Як приготувати пиріг з варенням в духовці, ви дізнаєтеся з цього рецепта.

  • Борошно - 3 склянки
  • Маргарин - 2 Ст. Ложки
  • Цукор - 1, 5 Ст. Ложки
  • Сіль - 1/2 чайних ложки
  • Дріжджі свіжі - 16 грам
  • Яйця - 2 штуки
  • Молоко - 230 грам
  • Варення - 350 грам
пиріг з варенням в духовці - фото крок 1
Підігрійте молоко і розведіть в ньому дріжджі. Додайте цукор, сіль і вбийте сирі курячі яйця. Ретельно все перемішайте і всипте просіяне через сито пшеничну муку.
пиріг з варенням в духовці - фото крок 2
Розтопіть маргарин на водяній бані і влийте його до решти інгредієнтів. Замісити м'яке тісто. Накрийте його рушником і залиште підніматися на пару годин.
пиріг з варенням в духовці - фото крок 3
Коли тісто підніметься, розділіть його на два шматки так, щоб один був більше іншого. Скачайте шматки в кульки.
пиріг з варенням в духовці - фото крок 4
З більшого шматка розкачати пласт круглої форми товщиною в один сантиметр. Викладіть на нього варення і розподіліть рівномірно, залишаючи бортики. Потім ці краї загніть.
пиріг з варенням в духовці - фото крок 5
Розкачайте залишок тесту в пласт і наріжте його на смужки.
пиріг з варенням в духовці - фото крок 6
За допомогою смужок тесту прикрасьте пиріг з варенням у вигляді сітки. Також зробіть красиві квіти або листочки. Змастіть збитим яйцем. Поставте пиріг в духовку і випікайте при температурі сто вісімдесят градусів півгодини.

Схожі рецепти