Булочки з шоколадом
(покроковий рецепт з фото)
Булочки люблять і дорослі, та діти. А якщо вони ще й з шоколадом, то безумовно ніхто не відязикаться від такої випічки, та ще й домашній. Ароматне тісто, тане шоколад - все, що потрібно для ласунів.
Свіжі, ароматні, домашні булочки з шоколадом усередині підкорять не тільки дітей, але і дорослих. Готувати такі булочки - одна насолода: дуже швидко, а виходить неймовірно смачна випічка. Рецепт приготування булочок з шоколадом досить простий, а всі інгредієнти доступні. Так що дивіться покроковий рецепт і готуйте для своїх рідних булочки з шоколадом.
- Борошно пшеничне - 2 склянки
- Цукор - 1 Ст. Ложка
- Сіль - 0, 5 чайних ложки
- Вершкове масло - 75 грам
- Розпушувач - 2 чайних ложки
- Молоко - 150 мілілітрів
- Сода - 1 Чайна ложка
- Чорний шоколад - 1 штука (плитка)
- Білий шоколад - 1 штука (плитка)
Просіваємо борошно, додаємо до неї сіль, цукор, соду і розпушувач. Добре все перемішуємо.
Нарізаємо в цю ж миску маленькими шматочками масло з холодильника, перетираємо його руками з борошном.
Потім наливаємо молоко (теж з холодильника) і замішуємо тісто.
Далі розгортає тісто (не надто тонко) і нарізаємо його на частини. У мене вийшло 12 штук.
На кожну смужку тесту на один край викладаємо шоколад.
Накриваємо шоколад іншою частиною тіста, злегка притискаємо краю. Відправляємо в розігріту до 210 градусів духовку на 15-20 хвилин.
Готові гарячі булочки з шоколадом можна полити розтопленим білим шоколадом.