Булочки філіппінські
(покроковий рецепт з фото)
Найніжніші, апетитні і нереально смачні булочки філіппінські з сирною начинкою хочу запропонувати вам на пробу. Якщо ви хочете спекти щось до чаю, обов'язково беріть на замітку цей рецепт.
Основою таких булочок буде дріжджове тісто. Його можна замісити вручну або за допомогою техніки, наприклад. Родзинкою випічки буде також солодкий цукровий сироп, яким потрібно полити булочки перед подачею. Вони настільки смачні, що рекомендую відразу робити велику порцію
- Сир - 300 грам
- Цукор - 2-3 Ст. Ложок (за смаком)
- Дріжджі - 1.5 чайних ложки
- Молоко - 100 мілілітрів
- Вершкове масло - 50 грам
- Яйце - 1 штука(+ жовток)
- Сіль - 1 Чайна ложка
- Борошно - 700 грам (приблизно)
- Вода - 100 мілілітрів (сироп)
- Цукор - 50-75 грам (сироп)
1. Підготуємо всі інгредієнти, які будемо використовувати.
2. Насамперед потрібно зайнятися тестом. У теплому молоці розчинити дріжджі, додайте вершкове масло, борошно, яйце і сіль. Залиште тісто підходити в теплому місці на годинку-півтори.
3. Для приготування начинки нам знадобиться сир і цукор.
4. Розітріть сир з цукром. За бажанням додайте ванілін.
5. Готове тісто розділити на невеликі шматочки.
6. З сиру сформуйте кульки.
7. Розімніть тісто в корж, викладіть в центр начинку.
8. І акуратно сформуйте булочки.
9. Збийте в окремій мисочці жовток.
10. Змастіть їм булочки і відправте в розігріту до 180 градусів духовку.
11. Тим часом можна зварити сироп. З'єднайте цукор з водою, доведіть до кипіння. Як тільки цукор повністю розчиниться, знімайте з вогню.
12. Хвилин через 35 булочки підрум'яняться і будуть готові.
13. Відразу ж полийте їх солодким сиропом, поки вони гарячі.
14. Трохи остудіть і подавайте до столу. Приємного чаювання!