Рецепт Булочки філіппінські фото

Булочки філіппінські
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Тісто, Молочні продукти, Сир, Дріжджове тісто
На обід, На вечерю, На святковий стіл, День народження
Випічка, Солодке, Булочки

Найніжніші, апетитні і нереально смачні булочки філіппінські з сирною начинкою хочу запропонувати вам на пробу. Якщо ви хочете спекти щось до чаю, обов'язково беріть на замітку цей рецепт.

Основою таких булочок буде дріжджове тісто. Його можна замісити вручну або за допомогою техніки, наприклад. Родзинкою випічки буде також солодкий цукровий сироп, яким потрібно полити булочки перед подачею. Вони настільки смачні, що рекомендую відразу робити велику порцію

  • Сир - 300 грам
  • Цукор - 2-3 Ст. Ложок (за смаком)
  • Дріжджі - 1.5 чайних ложки
  • Молоко - 100 мілілітрів
  • Вершкове масло - 50 грам
  • Яйце - 1 штука(+ жовток)
  • Сіль - 1 Чайна ложка
  • Борошно - 700 грам (приблизно)
  • Вода - 100 мілілітрів (сироп)
  • Цукор - 50-75 грам (сироп)
булочки філіппінські - фото крок 1
1. Підготуємо всі інгредієнти, які будемо використовувати.
булочки філіппінські - фото крок 2
2. Насамперед потрібно зайнятися тестом. У теплому молоці розчинити дріжджі, додайте вершкове масло, борошно, яйце і сіль. Залиште тісто підходити в теплому місці на годинку-півтори.
булочки філіппінські - фото крок 3
3. Для приготування начинки нам знадобиться сир і цукор.
булочки філіппінські - фото крок 4
4. Розітріть сир з цукром. За бажанням додайте ванілін.
булочки філіппінські - фото крок 5
5. Готове тісто розділити на невеликі шматочки.
булочки філіппінські - фото крок 6
6. З сиру сформуйте кульки.
булочки філіппінські - фото крок 7
7. Розімніть тісто в корж, викладіть в центр начинку.
булочки філіппінські - фото крок 8
8. І акуратно сформуйте булочки.
булочки філіппінські - фото крок 9
9. Збийте в окремій мисочці жовток.
булочки філіппінські - фото крок 10
10. Змастіть їм булочки і відправте в розігріту до 180 градусів духовку.
булочки філіппінські - фото крок 11
11. Тим часом можна зварити сироп. З'єднайте цукор з водою, доведіть до кипіння. Як тільки цукор повністю розчиниться, знімайте з вогню.
булочки філіппінські - фото крок 12
12. Хвилин через 35 булочки підрум'яняться і будуть готові.
булочки філіппінські - фото крок 13
13. Відразу ж полийте їх солодким сиропом, поки вони гарячі.
булочки філіппінські - фото крок 14
14. Трохи остудіть і подавайте до столу. Приємного чаювання!

Схожі рецепти