Булочка з сиром
(покроковий рецепт з фото)
Прекрасна домашня випічка може подарувати прекрасний настрій на весь день. Тому я так люблю її готувати. Аромат наповнює всю кухню, а сім'я вже в передчутті насолодитися смаком.
Звичайно, завжди можна купити готову булочку в магазині, але це не мій випадок. Я пропоную дізнатися, як приготувати булочку з сиром. Десерт виходить соковитим через начинки, тісто швидко не сохне. Також я додала родзинки, але його можна замінити на інші кислі ягідки або ж взагалі не додавати. Все на ваш розсуд.
- Молоко - 250 мілілітрів
- Дріжджі сухі - 10 грам
- Вершкове масло - 100 грам
- Сир - 450 грам
- Ізюм - 100 грам
- Яйце - 3 штуки
- Цукор - 1 Склянка
- Борошно - 4 склянки
- Крем - 2 Ст. Ложки
- Ванільний цукор - 1 Чайна ложка
- Сіль - 1 щіпка
- Жовток - 1 штука
У теплу молоко всипте 1 ст.Ложку сахара, дріжджі і 3 ст. Ложки борошна. Перемішайте до повного розчинення. Залиште суміш на півгодини в теплому місці.
В іншому посуді змішайте 2 яйця, 100 г. Пісочний я 100 г. М'якого вершкового масла. Інгредієнти збийте в піну.
Тепер опару з першого кроку з'єднайте з яєчною масою. Перемішайте. Також всипте ванільний цукор і сіль.
Жебрацтво 3 склянки борошна в суміш. Потім замішайте тісто, щоб воно не липло до рук. Також додайте 1 ст. Ложку рослинної олії. Залиште тісто на 2 години в теплому місці під рушником.
Поки тісто настоюється, приготуйте начинку. Сир протріть через сито. І додайте до нього яйце, півсклянки цукру, трохи ванільного цукру, все перемішайте.
Ізюм залийте гарячою водою на півгодини, а потім обсушити. Далі додайте його в сир, перемішайте.
На деко покладіть пергаментний папір. Підійшло тісто розкачати в джгут і наріжте на невеликі шматочки. Розкачайте кульки і, трохи пріплюснув, покладіть їх на деко.
Склянкою зробіть поглиблення в кожній ватрушки, а в середину покладіть начинку. Змастіть тісто сумішшю з збитого жовтка і ложки молока. Залиште тісто настоюватися на 15 хвилин.
Розігрійте духовку до 180 градусів. Запікайте ватрушки 25 хвилин, подавайте ще теплими.