Рецепт Борщ по-білоруськи фото

Борщ по-білоруськи
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Білоруська кухня
Буряк, Овочі
Вегетаріанське харчування, Низькокалорійні, ПП рецепти
На обід, На вечерю
Борщ, Супи

У нашому багатонаціональному місті білорусів багато, і білоруська кухня мені знайома не з чуток. Я хочу запропонувати вам рецепт борщу по-білоруськи, який чимось відрізняється від інших.

Ось такий не зовсім звичайний рецепт борщу по-білоруськи я пропоную вам сьогодні. Фішка в березовому соку, який дає своєрідний відтінок холодник і, до того ж, багатий на вітаміни. Тому борщ по-білоруськи цілком можна віднести до дієтичних страв. Звичайно, свіжий березовий сік є тільки навесні, але його можна законсервувати і тримати в холодному місці, або зробити з нього квас і використовувати його для борщу. Спробуйте, вам точно сподобається!

  • Буряк відварна - 2-3 штук
  • Сік березовий - 2, 5 L
  • Крем - 200 грам
  • Огірок - 2 штуки
  • Цибуля зелена - 1 штука (пучок)
  • Кріп - 1 штука (пучок)
  • Лимонний сік - За смаком
  • Сіль - За смаком
  • Яйце - 2 штуки
борщ по-білоруськи - фото крок 1
Буряк відварити до готовності. Для кольору в воду, де вариться буряк можна додати лимонного соку.
борщ по-білоруськи - фото крок 2
Натерти буряк на тертці.
борщ по-білоруськи - фото крок 3
Зелену цибулю і кріп дрібно порубати, можна трохи потовкти і додати до буряка.
борщ по-білоруськи - фото крок 4
Залити буряк із зеленню березовим соком і покласти сметану. Розмішати.
борщ по-білоруськи - фото крок 5
Огірки помити і краще очистити від шкірки.
борщ по-білоруськи - фото крок 6
Порізати огірки кубиками і додати в борщ.
борщ по-білоруськи - фото крок 7
Посолити за смаком і додати порізані яйця. Готово!

Схожі рецепти