Рецепт Бісквітний торт з безе фото

Бісквітний торт з безе
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Тісто, Борошно, Молочні продукти, Яйця, Згущене молоко
На обід, На святковий стіл
Випічка, Торти

Такий торт підкорить вас і тих, кого ви їм почастуєте. Читаємо покрокову інструкцію з фотографіями, як приготувати бісквітний торт з безе, і приступаємо. Виходить дуже смачний десерт.

Торт виходить дуже святковий, він високий і відмінно підійде для Ювілею або Дня народження. Десерт дуже смачний, і ефектно виглядає. Готується така краса досить просто, а інструкція допоможе вам у цьому.

  • Білки - 4 штуки
  • Цукор - 495 грам(165 г для безе, 330 г для бісквіта)
  • Сіль - За смаком
  • Яйця - 10 штук
  • Жовтки - 4 штуки
  • Борошно - 330 грам
  • Какао - 2 Ст. Ложки
  • Крем - 0, 8 L
  • Згущене молоко - 1 штука
  • Арахіс - 200 грам
бісквітний торт з безе - фото крок 1
1. Насамперед готуємо безе: охолоджені білки 4 яєць збиваємо з дрібкою солі п'ять хвилин, після чого вводимо цукор і збиваємо в міцну піну.
бісквітний торт з безе - фото крок 2
2. Укладаємо отримане білкове тісто в форму для випікання.
бісквітний торт з безе - фото крок 3
3. Готуємо безе в розігрітому до 120 градусів духовці 2, 5 годину.
бісквітний торт з безе - фото крок 4
4. Робимо бісквітне тісто: інгредієнтів вистачить для випікання двох коржів. 10 яєць поділяємо на жовтки і білки. У глибокій мисці з'єднуємо жовтки (14 штук з тими, що залишилися від безе) з половиною цукру і збиваємо п'ять хвилин.
бісквітний торт з безе - фото крок 5
5. В окремій мисці збиваємо білки з сіллю.
бісквітний торт з безе - фото крок 6
6. Додаємо другу половину цукру і збиваємо в міцну піну.
бісквітний торт з безе - фото крок 7
7. Білки готові.
бісквітний торт з безе - фото крок 8
8. У білки вводимо частина борошна і какао, в жовтки вводимо борошно.
бісквітний торт з безе - фото крок 9
9. Акуратно перемішуємо окремо жовтки і білки.
бісквітний торт з безе - фото крок 10
10. У білки вводимо жовтки.
бісквітний торт з безе - фото крок 11
11. Все тісто для бісквіта перемішуємо.
бісквітний торт з безе - фото крок 12
12. Половину тесту викладаємо у форму для випічки і випікаємо при температурі 200 градусів близько півгодини. Теж саме робимо з другою частиною тіста.
бісквітний торт з безе - фото крок 13
13. Кожен корж після остигання розрізаємо на 2 частини.
бісквітний торт з безе - фото крок 14
14. Виходить 4 коржа.
бісквітний торт з безе - фото крок 15
15. У мисці з'єднуємо сметану зі згущеним молоком.
бісквітний торт з безе - фото крок 16
16. Віночком перемішуємо.
бісквітний торт з безе - фото крок 17
17. Арахіс підсушують на сковороді або в мікрохвильовій печі.
бісквітний торт з безе - фото крок 18
18. Кожен корж намазуємо кремом і посипаємо арахісом.
бісквітний торт з безе - фото крок 19
19. В середину поміщаємо безе.
бісквітний торт з безе - фото крок 20
20. Зверху продовжуємо укладати бісквітні коржі з кремом. Відправляємо торт в холодильник на ніч, щоб настоявся, а після подаємо до столу.

Схожі рецепти