Рецепт Бісквітний рулет з сиром та ягодами фото

Бісквітний рулет з сиром та ягодами
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Тісто, Бісквітне тісто
На полуденок, Для дітей, Десерт
Випічка, Солодке

Бісквітні рулети готуються досить швидко і просто. А виходить дуже смачно! Та й кількість начинок дуже різноманітно. Але найсмачніше він виходить саме з сиром і ягодами.

Для начинки можна використовувати абсолютно будь-які ягоди, в тому числі і заморожені. Якщо ягоди дрібні (малина, суниця), то можна їх не розморожувати, а відразу додавати в начинку. Поки рулет буде настоюватися вони встигнуть розтанути, а зайва волога вбереться в бісквіт, тим самим його просочуючи.

  • Яйце - 6 штук
  • Борошно - 120 грам
  • Цукор - 200 грам
  • Какао - 60 грам
  • Цукрова пудра - 2 Ст. Ложки
  • Ягоди - 50 грам
  • Крем - 2-3 Ст. Ложок
  • Сир - 150 грам
  • Шоколад - 100 грам
бісквітний рулет з сиром та ягодами - фото крок 1
Яйця збийте з цукром в повітряну пухку масу. Акуратно вмішати муку.
бісквітний рулет з сиром та ягодами - фото крок 2
Також акуратно введіть какао.
Готове тісто вилийте на деко і поставте в духовку, розігріту до 180 градусів хвилин на 10-15.
Готовий бісквіт скрутіть відразу в рулет без начинки. Накрийте рушником і приберіть в холодильник хвилин на 10.
бісквітний рулет з сиром та ягодами - фото крок 3
В цей час займіться начинкою. Для цього розітріть сир з цукровою пудрою і сметаною.
бісквітний рулет з сиром та ягодами - фото крок 4
Майже остиглий бісквіт розгорніть і змастіть кремом. Розкладіть ягоди.
бісквітний рулет з сиром та ягодами - фото крок 5
Скачайте в рулет. Зверху змастіть розтопленим шоколадом. Приберіть в холодильник на пару годин, щоб він трохи просочився і застиг.
бісквітний рулет з сиром та ягодами - фото крок 6
Приємного чаювання!

Схожі рецепти