Бісквітний рулет з сиром та ягодами
(покроковий рецепт з фото)
Бісквітні рулети готуються досить швидко і просто. А виходить дуже смачно! Та й кількість начинок дуже різноманітно. Але найсмачніше він виходить саме з сиром і ягодами.
Для начинки можна використовувати абсолютно будь-які ягоди, в тому числі і заморожені. Якщо ягоди дрібні (малина, суниця), то можна їх не розморожувати, а відразу додавати в начинку. Поки рулет буде настоюватися вони встигнуть розтанути, а зайва волога вбереться в бісквіт, тим самим його просочуючи.
- Яйце - 6 штук
- Борошно - 120 грам
- Цукор - 200 грам
- Какао - 60 грам
- Цукрова пудра - 2 Ст. Ложки
- Ягоди - 50 грам
- Крем - 2-3 Ст. Ложок
- Сир - 150 грам
- Шоколад - 100 грам
Яйця збийте з цукром в повітряну пухку масу. Акуратно вмішати муку.
Також акуратно введіть какао.
Готове тісто вилийте на деко і поставте в духовку, розігріту до 180 градусів хвилин на 10-15.
Готовий бісквіт скрутіть відразу в рулет без начинки. Накрийте рушником і приберіть в холодильник хвилин на 10.
Готове тісто вилийте на деко і поставте в духовку, розігріту до 180 градусів хвилин на 10-15.
Готовий бісквіт скрутіть відразу в рулет без начинки. Накрийте рушником і приберіть в холодильник хвилин на 10.
В цей час займіться начинкою. Для цього розітріть сир з цукровою пудрою і сметаною.
Майже остиглий бісквіт розгорніть і змастіть кремом. Розкладіть ягоди.
Скачайте в рулет. Зверху змастіть розтопленим шоколадом. Приберіть в холодильник на пару годин, щоб він трохи просочився і застиг.
Приємного чаювання!