Рецепт Biskvitnaya «картопля» з шоколадом фото

Biskvitnaya «картопля» з шоколадом
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Тісто , Бісквітне тісто
Вегетаріанське харчування
На полуденок , Для дітей , На святковий стіл , Десерт
Випічка , Солодке , Тістечко
Кількість порцій: 6-8
Час приготування: 2 г. 0 хв.

Для приготування цього тістечка необхідно перш за все приготувати шоколадний бісквіт. Саме від його смаку буде залежати кінцевий смак тістечка. Ділюся секретами та порадами!

Опис приготування:

Смачне бісквітне тістечко"картопля" - кондитерська класика. Щоб надати смаку шоколадного пропоную додати розтоплений шоколад. Мені такий варіант подобається набагато більше. Хай щастить!

  • Яйце - 4 штуки
  • Цукор - 150 грам
  • Борошно - 100 грам
  • Сода - 1/4 чайних ложки
  • Какао - 3-4 Ст. Ложок
  • Шоколад - 100 грам
  • Вершки 20% - 50 грам
  • Вершкове масло - 100 грам
  • Молоко - 100 грам
бісквітна
Для приготування бісквіта яйця збийте з цукром. Введіть борошно, какао і соду.
бісквітна
Випікайте шоколадний бісквіт в духовці при 180 градусах протягом 40 хвилин. Остудіть повністю.
бісквітна
Шоколад з'єднайте з вершками і розтопіть на водяній бані, постійно помішуючи.
бісквітна
Бісквіт подрібніть в крихту. Влийте шоколадно-вершкову масу, додайте м'яке вершкове масло. Все добре перемішайте, при необхідності влийте трохи молока.
бісквітна
З готової маси сформуйте тістечка у вигляді картоплі. Дайте їм трохи застигнути в холодильнику.
бісквітна
Прикрасьте за смаком і подавайте до столу. Приємного чаювання!

Схожі рецепти