Biskvitnaya «картопля» з шоколадом
(покроковий рецепт з фото)
Для приготування цього тістечка необхідно перш за все приготувати шоколадний бісквіт. Саме від його смаку буде залежати кінцевий смак тістечка. Ділюся секретами та порадами!
Смачне бісквітне тістечко "картопля" - кондитерська класика. Щоб надати смаку шоколадного пропоную додати розтоплений шоколад. Мені такий варіант подобається набагато більше. Хай щастить!
- Яйце - 4 штуки
- Цукор - 150 грам
- Борошно - 100 грам
- Сода - 1/4 чайних ложки
- Какао - 3-4 Ст. Ложок
- Шоколад - 100 грам
- Вершки 20% - 50 грам
- Вершкове масло - 100 грам
- Молоко - 100 грам
Для приготування бісквіта яйця збийте з цукром. Введіть борошно, какао і соду.
Випікайте шоколадний бісквіт в духовці при 180 градусах протягом 40 хвилин. Остудіть повністю.
Шоколад з'єднайте з вершками і розтопіть на водяній бані, постійно помішуючи.
Бісквіт подрібніть в крихту. Влийте шоколадно-вершкову масу, додайте м'яке вершкове масло. Все добре перемішайте, при необхідності влийте трохи молока.
З готової маси сформуйте тістечка у вигляді картоплі. Дайте їм трохи застигнути в холодильнику.
Прикрасьте за смаком і подавайте до столу. Приємного чаювання!