Рецепт Biskvitnaya «картопля» з шоколадом фото

Biskvitnaya «картопля» з шоколадом
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Тісто, Бісквітне тісто
Вегетаріанське харчування
На полуденок, Для дітей, На святковий стіл, Десерт
Випічка, Солодке, Тістечко

Для приготування цього тістечка необхідно перш за все приготувати шоколадний бісквіт. Саме від його смаку буде залежати кінцевий смак тістечка. Ділюся секретами та порадами!

Смачне бісквітне тістечко "картопля" - кондитерська класика. Щоб надати смаку шоколадного пропоную додати розтоплений шоколад. Мені такий варіант подобається набагато більше. Хай щастить!

  • Яйце - 4 штуки
  • Цукор - 150 грам
  • Борошно - 100 грам
  • Сода - 1/4 чайних ложки
  • Какао - 3-4 Ст. Ложок
  • Шоколад - 100 грам
  • Вершки 20% - 50 грам
  • Вершкове масло - 100 грам
  • Молоко - 100 грам
бісквітна
Для приготування бісквіта яйця збийте з цукром. Введіть борошно, какао і соду.
бісквітна
Випікайте шоколадний бісквіт в духовці при 180 градусах протягом 40 хвилин. Остудіть повністю.
бісквітна
Шоколад з'єднайте з вершками і розтопіть на водяній бані, постійно помішуючи.
бісквітна
Бісквіт подрібніть в крихту. Влийте шоколадно-вершкову масу, додайте м'яке вершкове масло. Все добре перемішайте, при необхідності влийте трохи молока.
бісквітна
З готової маси сформуйте тістечка у вигляді картоплі. Дайте їм трохи застигнути в холодильнику.
бісквітна
Прикрасьте за смаком і подавайте до столу. Приємного чаювання!

Схожі рецепти