Рецепт Бісквіт фото

Бісквіт
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Борошно , Молочні продукти , Молоко , Вершкове масло
Вегетаріанське харчування
На полуденок , Для дітей , Десерт
Випічка , Бісквіт
Кількість порцій: 6-9
Час приготування: 45 хв.

Тут я поділюся з вами не зовсім звичайним рецептом і розповім, як приготувати бісквіт без яєць. Це будуть свого роду бісквітні тістечка з заливкою з вершкового масла, ніжні і дуже апетитні.

Опис приготування:

Такий бісквіт вийде досить вологим і пухким всередині. Нарізайте його порційно і їжте як тістечка, присмачивши джемом, варенням, медом або будь-яким кремом. Це дуже смачна, але досить калорійна випічка, тому не захоплюйтеся особливо

  • Вершкове масло - 120 грам
  • Борошно - 320 грам
  • Цукрова пудра - 1, 5 Ст. Ложки
  • Розпушувач - 1, 5 Ст. Ложки
  • Пряжене молоко - 240 мілілітрів
1
Розігрійте духовку до 220 градусів. У невеликій формі для випічки розтопіть вершкове масло (в мікрохвильовці або на водяній бані).
2
В окремій мисці з'єднайте цукор, борошно і розпушувач, добре перемішайте.
3
Тепер до сухих інгредієнтів влийте молоко і починайте замішувати тісто. Заважайте, поки воно не стане однорідним. Воно повинно бути, як густа сметана.
4
Влийте тісто у форму для випічки прямо на розтоплене масло і лопаткою або ножем розподіліть, щоб пласт був рівним.
5
За допомогою ножа зробіть кілька поздовжніх і поперечних надрізів на тесті, як ніби розрізаючи його на 6-9 шматочків.
6
Надішліть форму в духовку і випікайте бісквіт близько 20-25 хвилин. У результаті повинна вийти випічка ніжного золотистого кольору.

Схожі рецепти