Рецепт Бісквіт з сиру фото

Бісквіт з сиру
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Борошно , Молочні продукти , Сир , Яйця , Вершкове масло
Дієтичне харчування
На обід , Для дітей , На сніданок
Випічка , Солодке , Бісквіт
Кількість порцій: 6
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Сьогодні хочеться розповісти вам, як приготувати бісквіт з сиру. Цей рецепт сподобається всім ласунам, які стежать за своєю фігурою. Поїхали!

Опис приготування:

Сирний бісквіт - це ідеальне рішення, яке зможе задовольнити смакові переваги і не нашкодити фігурі! З такого бісквітного коржа вийде дивовижний ніжний тортик. Достатньо лише розрізати корж надвоє і прошарками кремом.

  • Борошно пшеничне - 180 грам
  • Яйця - 2 штуки
  • Сир - 200 грам
  • Цукор - 180 грам
  • Вершкове масло - 100 грам
  • Розпушувач - 10 грам
  • Ванілін - 1 грам
  • Сіль - 1 щіпка
  • Кокосовий лікер - 50 мілілітрів
1
Насамперед необхідно попередньо дістати всі інгредієнти з холодильника. Як тільки вони досягнуть кімнатної температури, можемо приступати до приготування. Вершкове масло розтираємо з цукром в окремій ємності, після цього суміш потрібно збити міксером, щоб вона вийшла пухкою.
2
Поступово додаємо в вершкову суміш яйця (по одному), ретельно збиваючи все міксером. Нам необхідно добитися ефекту пишності і легкості.
3
Далі вливаємо в суміш кокосовий лікер і ретельно все перемішуємо. Слідом за лікером вводимо сир, який попередньо потрібно збити міксером або протерти через сито, щоб він був без грудок.
4
Як тільки сир буде додано, можна вводити просіяне борошно. Заздалегідь змішайте борошно, ванілін і розпушувач і вводите всі з дрібкою солі в тісто. Змішуємо всі акуратно віночком і вливаємо тісто в форму для випікання.
5
Духовку розігріваємо до 180 градусів і випікаємо протягом однієї години. Після закінчення часу бісквіту потрібно дати відпочити, а після витягти з форми і подавати до столу. Смачного!

Схожі рецепти