Бісквіт з сиром
(покроковий рецепт з фото)
Кількість порцій: 8
Час приготування: 1 г. 0 хв.
Цей пиріг вибивається з рамок загальноприйнятого поняття - бісквіт. Швидше процес приготування нагадує про назву, ніж його зовнішній вигляд. Але смак його, воістину незабутній. Спробуйте, вам сподобається!
Опис приготування:
Зверніть увагу на форму для випікання. Вона не повинна бути сильно високою або широкої. Оптимальний варіант 24-26 см.
- Яйця - 3 штуки
- Молоко - 150 мілілітрів
- Масло рослинне - 40 мілілітрів
- Борошно пшеничне - 150 грам
- Розпушувач для тіста - 2 чайних ложки
- Сир - 150 грам (твердих сортів)
- Сіль - 1 щіпка
Підготуйте необхідні інгредієнти.
Сир подрібніть в блендері до крихти.
Змішайте сир, борошно і розпушувач.
Яйця з сіллю збийте в пишну піну.
До збитих яєць додайте рослинне масло і молоко. Ще раз збийте.
До рідкої частини поступово додайте борошно з сиром. Постійно перемішуйте.
Перемішайте тісто лопаткою знизу-вгору.
Форму для випічки вистелити пергаментом. Заповніть тестом. Увімкніть духовку на 170 градусів. Випікайте бісквіт протягом 40 хвилин.
Готовий пиріг злегка остудіть.
Теплий пиріг розріжте.
Смачного!