Бісквіт з сиром
(покроковий рецепт з фото)
Цей пиріг вибивається з рамок загальноприйнятого поняття - бісквіт. Швидше процес приготування нагадує про назву, ніж його зовнішній вигляд. Але смак його, воістину незабутній. Спробуйте, вам сподобається!
Зверніть увагу на форму для випікання. Вона не повинна бути сильно високою або широкої. Оптимальний варіант 24-26 см.
- Яйця - 3 штуки
- Молоко - 150 мілілітрів
- Масло рослинне - 40 мілілітрів
- Борошно пшеничне - 150 грам
- Розпушувач для тіста - 2 чайних ложки
- Сир - 150 грам (твердих сортів)
- Сіль - 1 щіпка
Підготуйте необхідні інгредієнти.
Сир подрібніть в блендері до крихти.
Змішайте сир, борошно і розпушувач.
Яйця з сіллю збийте в пишну піну.
До збитих яєць додайте рослинне масло і молоко. Ще раз збийте.
До рідкої частини поступово додайте борошно з сиром. Постійно перемішуйте.
Перемішайте тісто лопаткою знизу-вгору.
Форму для випічки вистелити пергаментом. Заповніть тестом. Увімкніть духовку на 170 градусів. Випікайте бісквіт протягом 40 хвилин.
Готовий пиріг злегка остудіть.
Теплий пиріг розріжте.
Смачного!