Бісквіт на кефірі
(покроковий рецепт з фото)
Бісквіти відмінно підходять для сніданку і полудня. Пропоную вам дізнатися, як приготувати бісквіт на кефірі. Така випічка робиться легко і швидко, а сам бісквіт виходить дуже смачним.
Нічого зайвого, крім тих інгредієнтів, які пропонує нашій увазі рецепт, додавати не варто, так як смак бісквіта може змінитися або він зовсім втратить свою особливу привабливість. Намагайтеся в момент приготування дотримуватися необхідних пропорцій. Тільки дотримуючись правил, ви зможете отримати справжню насолоду від свого маленького шедевра.
- Куряче яйце - 2 штуки
- Цукор - 10 Ст. Ложок
- Кефір 2, 5% - 10 Ст. Ложок
- Рослинна олія - 10 Ст. Ложок
- Сіль - 1 щіпка
- Борошно - 1, 5 склянки
- Сода харчова - 1 Чайна ложка
1. На початковому етапі свого приготування розбийте яйця і продовжуйте збивати їх до тих пір, поки не утвориться піна.
2. Додайте 10 великих ложок цукру, потім продовжуйте збивати яйця, тільки вже разом з доданим інгредієнтом. Поступово додавайте 10 ложок кефіру, збивайте до того моменту, поки перед вами не буде стояти однорідна маса.
3. Влийте в суміш ще десять ложок рослинного масла, збийте до однорідної маси.
4. На наступному етапі слід додати дрібку солі, просіяти борошно і висипати в ємність, в якій збивалися попередні інгредієнти. Все ретельно перемішайте і збийте, щоб суміш не мала грудочок. Після цього додайте негашене соду, після того як гарненько перемішаєте, збийте і дайте тісту можливість настоятися.
5. Розігрійте духовку до температури 180 градусів. Змастіть ємність для випікання рослинним або іншим маслом, вилийте в неї тісто, випікайте близько 25 хвилин. Смачного!