Бісквіт простий на кефірі
(покроковий рецепт з фото)
Хочете навчитися пекти, але не знаєте з чого почати? Спробуйте найлегші рецепти, які подужає навіть початківець. І помічником в цій справі для вас стане мультиварка. Знайомтеся з рецептом!
Я описала, як приготувати бісквіт простий на кефірі. Він виходить м'яким. Для тесту я взяла комбайн, щоб воно стало ще більш повітряним. Але можете збити його і вручну, тільки дуже ретельно. Отримана випічка поєднується з багатьма кремами для торта і солодкими прошарками.
- Вершкове масло - 100 грам
- Ванільний цукор - 10 грам
- Яйце - 3 штуки
- Цукор - 1 Склянка
- Борошно - 2 склянки
- Кефір - 1 Склянка
- Сода - 0, 5 чайних ложки
- Оцет - 1 Чайна ложка
Збийте разом яйце, звичайний і ванільний цукор, а також м'яке масло.
Додайте в майбутнє тісто борошно і соду, гаситься оцтом. Перемішайте.
Влийте кефір. Замішайте рідке тісто.
Запікайте бісквіт в режимі "випічка" в мультиварці, смазав чашу маслом, протягом 45 хвилин. Приємного чаювання!