Простий бісквіт
(покроковий рецепт з фото)
Пропоную приготувати повітряний і м'який бісквіт, який не залишить в байдужих нікого! Рецепт до неподобства простий З ним впорається будь-який початківець кулінар. Так що дуже раджу спробувати.
Бісквіт виходить дуже високим і повітряним, його можна розрізати навпіл і просочити тією начинкою, яка вам більше до смаку. Сподіваюся, що мій варіант, як приготувати простий бісквіт, ще не раз вас виручить.
Смачного!
- Мука - 1 Склянка
- Цукор - 130 грам
- Сода - 1 Чайна ложка (без гірки)
- Яйця - 3 штуки
Підготуємо інгредієнти.
Вся простота рецепта полягає в тому, що ми беремо всі інгредієнти, кладемо їх в ємність і змішуємо блендером хвилини 3-4. Я ставлю включений блендер в зручне місце, щоб не треба було його тримати, сама відходжу і займаюся своїми справами. Дуже зручно.
Виливаємо суміш у форму, відправляємо в духовку на 50 хвилин при 170-180 градусах. Готовність бісквіта можна визначити за кольором скоринки: як тільки вона стане темної, можете виймати бісквіт з духовки.
Бісквіт готовий. Він з легкістю виходить з форми, не прилип до неї.