Рецепт Бісквіт простий фото

Бісквіт простий
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Тісто , Молочні продукти , Ваніль
Вегетаріанське харчування
Для дітей
Випічка , Солодке , Бісквіт
Кількість порцій: 5
Час приготування: 40 хв.

Сьогодні розповім, як приготувати простий бісквіт. З ним ви зможете готувати кожен день нові десерти, просто міняючи крем або додаткові інгредієнти. Готується дуже просто, але знадобиться міксер.

Опис приготування:

Коржі бісквіта виходять дуже м'якими і ніжними, завдяки цьому його можна просочити різними кремами, сиропами і джемами. В цілому бісквіт - це завжди смачно, ароматно і дуже просто в приготуванні.

  • Цукрова пудра - 200 грам
  • Борошно - 200 грам
  • Ванілін - 1 щіпка
  • Розпушувач для тіста - 1 Чайна ложка
  • Яйце - 6 штук
1
У чашу блендера розбийте яйця. Гарненько збийте. Коли яйця збільшилися в об'ємі в два рази поступово додайте до них цукрову пудру, при цьому не забуваючи збивати.
2
Просійте борошно, додайте до неї розпушувач. Добре перемішайте. З'єднайте борошно з яйцями і додайте ваніль. Перемішайте.
3
Розігрійте духовку до 180 З. Застелите форму для випічки пергаментом. Влийте тісто в форму і випікайте до готовності (до золотистого кольору бісквіта) хвилин 25-30.
4
Дістаньте готовий бісквіт, трохи охолодіть його і наріжте на 2 або 3 частини для просочення кремом. Просочений бісквіт сховайте в холодильник на кілька годин.

Схожі рецепти