Бананабред від Енді шефа
(покроковий рецепт з фото)
В Америці такий десерт надзвичайно популярний, там його їдять дорослі і діти з молоком або соком. Розповім, як приготувати бананабред від Енді шефа. Якщо вам цікаво, то приєднуйтеся.
Бананабред або банановий хліб - це не що інше, як шоколадний кекс з яскраво вираженим ароматом бананів. Від хліба залишилася тільки форма «цеглинки». Кекс виходить дуже смачним, насиченим за смаком і ароматним, з вологою і пористою структурою.
- Вершкове масло - 115 грам
- Борошно - 175 грам
- Цукровий пісок - 200 грам
- Какао - 60 грам
- Крем - 300 грам(15% жирності)
- Банани - 200 грам
- Яйця - 2 штуки
- Сода - 1 Чайна ложка
1. У миску просійте пшеничну муку, соду, какао-порошок і цукровий пісок, гарненько перемішайте.
2. До сухих інгредієнтів додайте курячі яйця, сметану (15% жирності), розтоплене вершкове масло, шматочки бананів. Перемішайте масу міксером.
3. Форму для випічки застеліть пергаментом, викладайте тісто, розрівняйте його лопаткою.
4. Випікайте кекс в розігрітій до 160 градусів близько 60 хвилин. Якщо у вас є час, то охолодіть кекс і оберніть його в плівку, залиште на 1 добу, але якщо такої можливості немає, то почекайте трохи, а потім вже подавайте.