Рецепт Аджика з яблуками фото

Аджика з яблуками
(покроковий рецепт з фото)

Вірменська кухня , Кавказька кухня
Овочі , Фрукти , Яблука
Вегетаріанське харчування , Пісні страви
На обід , На вечерю , На святковий стіл
Заготовки , Аджика
Кількість порцій: 8
Час приготування: 4 г. 0 хв.

Аджика з яблуками - гостра заготівля, яка поліпшить будь-яку м'ясну, рибне, а також вегетаріанське блюдо. Приготована по даним рецептом аджика виходить дуже смачною і красивого рудого кольору.

Опис приготування:

Аджика з яблуками - це прекрасний соус, який у мене завжди під рукою. Я додаю аджику практично до всіх страв, тому що люблю їжу з острінкой. Іноді аджику з яблуками я використовую в якості пасти для білого хліба. Це дуже смачно! Що стосується приготування аджики з яблуками, то тут все дуже просто: читайте рецепт і все дізнаєтеся. Як завжди, все просто і геніально!

  • Великі помідори - 7 штук
  • Середня морква - 10 штук
  • Червоний перець - 6 штук
  • Великі зелені яблука - 6 штук
  • Перець чилі - 5 штук
  • Рослинна олія - 200 грам
  • Сіль - 2 Ст. Ложки
  • Голівка часнику - 1 1/2 штуки
аджика з яблуками - фото крок 1
Всі овочі промиваємо (крім часнику, його ми будемо додавати в кінці) і дрібно нарізаємо.
аджика з яблуками - фото крок 2
Потім все подрібнюємо за допомогою блендера.
аджика з яблуками - фото крок 3
Потім вийшло овочеве пюре додаємо в каструлю з товстим дном і доводимо до кипіння, потім вогонь зменшуємо до середнього і варимо близько години, зрідка перемішуючи. Потім через годину в вміст вливаємо олію, оцет і додаємо сіль і цукор. Варимо аджику ще близько 20 хвилин, перемішуючи. Далі знімемо з вогню каструлю. Додаємо очищений часник в вміст і залишаємо остигати при кімнатній температурі протягом години.
аджика з яблуками - фото крок 4
Банки і кришки стерилізуємо і потім за допомогою воронки розливаємо аджику.
аджика з яблуками - фото крок 5
Закочує банки і прибираємо зберігатися в прохолодне місце. Аджика з яблуками може зберігатися до року.
аджика з яблуками - фото крок 6
Смачного!

Схожі рецепти