Зрази з рисом і фаршем
(покроковий рецепт з фото)
У моїй родині зрази завжди готували з картоплі. Але, як виявилося, існує і цей рецепт приготування зраз з рисом і фаршем! Не менш смачно виходить, і все так же економно і по-домашньому!
Такі зрази з рисом і фаршем в домашніх умовах я зазвичай готую, коли до зарплати ще кілька днів, а м'ясних продуктів вдома залишилося по мінімуму. Напевно, трапляється таке у кожного іноді, вірно? Так ось, цей рецепт приготування зраз з рисом і фаршем дозволить вам ситно нагодувати всю сім'ю, та ще й на вечерю залишиться! рекомендую!
- Мал - 1 Склянка
- Фарш - 250 грам
- Цибуля - 1 штука
- Часник - 3 зубчики
- Яйце - 1 штука
- Спеції - За смаком
- Панірувальні сухарі - За смаком (для обвалювання готових зраз)

1. Подрібнимо цибулю і часник. Змішаємо з фаршем і спеціями. При бажанні можете размягченную в молоці булку додати.

2. Тепер відваримо рис в підсоленій воді. Водою заливаємо так, щоб на 3 см була поверх рису. Коли рис буде готовий, - воду зливаємо, а рис товчемо толкушкой в пюре.

3. Вологими руками робимо коржик з рису, по центру викладаємо фарш, і защипуємо краю, чуть обваливая каждую зразу.

4. Щоб зрази не розвалювалися - поки що покладіть їх у морозилку, і займіться підготовкою, - прогрійте сковороду з маслом, яйце збийте в однорідну масу, сухарі висипте в тарілку. Кожну зразу занурюємо в яйце, потім в сухарі, - і на сковорідку!

5. Готово! Подавайте з улюбленим соусом або сметаною в гарячому вигляді!