Желе з желатином
(покроковий рецепт з фото)
Я, як істинний домашній кондитер, постійно намагаюся вдосконалюватися і пробую часто нові рецепти. Люблю і складні, і більш легкі десерти на кожен день. Саме про останній я і розповім.
Обов'язково ознайомтеся з тим, як приготувати желе з желатином з соку. Цей базовий рецепт знайомого всім солодкого врятує вас: якщо не знаєте, яке ласощі подати на десерт. Смак можна міняти весь час і колір відповідно. Заливайте желейну масу в різні форми, поєднуйте шари і додавайте крем. У вас вийде смачний десерт!
- Желатин - 2, 25 Ст. Ложки (звичайний або з фруктовим смаком)
- Вода холодна - 0, 5 склянки
- Сік - 3 склянки (у мене апельсиновий)
- Лимон - 1 штука
- Цукор - За смаком
Желатин (у мене з вишневою добавкою) розведіть у воді по інструкції на упаковці.
Розігрійте сік майже до кипіння.
Потім добре перемішайте сік з желатинової рідиною.
Додайте в рідину цукор і вичавіть сік з лимона. Ще раз ретельно перемішайте.
Перелийте желе в порційні форми. Залиште його години на 3 в холодильнику до повного застигання.
Прикрасьте десерт за вашим бажанням. Смачною дегустації!