Рецепт Желе з Дюканов фото

Желе з Дюканов
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Молочні продукти, Молоко, Желатин
Дієтичне харчування, Низькокалорійні, Рецепти для схуднення
На полуденок
Солодке, Десерти, Желе

Десерти теж можуть бути корисними. Наприклад, желе по Дюканов абсолютно точно не завдасть шкоди вашій фігурі, більш того, від нього буде тільки користь, так як в желатині міститься необхідний колаген.

Желе з Дюканов - це смачний і корисний десерт, який можна їсти скільки хочеш і при цьому воно не додасть сантиметрів вашої талії. Навпаки, ласощі принесе тільки користь, так як в желатині міститься колаген, необхідний для поліпшення стану шкіри і суглобів. Приготувати желе просто, дотримуйтесь покроковому рецептом.

  • Вода - 250 мілілітрів (кип'ячена, кімнатної температури)
  • Молоко - 250 мілілітрів
  • Кава мелена - 2 Ст. Ложки (приготувати 250 мл. Кава)
  • Фруктоза - 3 Ст. Ложки (або інший замінник цукру)
  • Желатин - 20 грам
  • Ванільний цукор - 0, 5 чайних ложки
желе з Дюканов - фото крок 1
Підготуйте інгредієнти.
желе з Дюканов - фото крок 2
Замочіть желатин в кип'яченій воді кімнатної температури на 15-20 хвилин.
желе з Дюканов - фото крок 3
Зваріть 250 мл. Кава.
желе з Дюканов - фото крок 4
Набряклий желатин нагрійте на водяній бані до температури приблизно 70 градусів.
желе з Дюканов - фото крок 5
Закип'ятіть молоко, додайте в нього ванільний цукор. Влийте половину желатину в молоко, другу половину желатину влийте в каву. Додайте в обидві частини по 1, 5 ст. Ложки цукрозамінника, розмішайте до розчинення.
желе з Дюканов - фото крок 6
Розлийте желе по формах в такому порядку і в такій кількості, як подобається. Наприклад, ось так: спочатку влийте кавову частину, поставте в холод, щоб желе зчепилося, на це пішло приблизно 15-20 хвилин.
желе з Дюканов - фото крок 7
Влийте поверх кавового шару молочний шар. Знову поставте на холод. Подальше застигання відбувається вже набагато швидше.
желе з Дюканов - фото крок 8
Зробіть наступний шар кавовий. Знову приберіть в холод.
желе з Дюканов - фото крок 9
Останній шар буде молочний. На його застигання пішло зовсім небагато часу, близько 7-10 хвилин.
желе з Дюканов - фото крок 10
Перед подачею желе можна прикрасити часточками темного гіркого шоколаду, присипати какао і прикрасити свіжими ягодами.
желе з Дюканов - фото крок 11
Желе вийшло дуже цікавим на вигляд і смак. Воно приємно доповнить завершення будь-якої трапези або може бути самостійним перекусом, який не завдасть шкоди вашій фігурі.

Схожі рецепти