Желе з Дюканов
(покроковий рецепт з фото)
Десерти теж можуть бути корисними. Наприклад, желе по Дюканов абсолютно точно не завдасть шкоди вашій фігурі, більш того, від нього буде тільки користь, так як в желатині міститься необхідний колаген.
Желе з Дюканов - це смачний і корисний десерт, який можна їсти скільки хочеш і при цьому воно не додасть сантиметрів вашої талії. Навпаки, ласощі принесе тільки користь, так як в желатині міститься колаген, необхідний для поліпшення стану шкіри і суглобів. Приготувати желе просто, дотримуйтесь покроковому рецептом.
- Вода - 250 мілілітрів (кип'ячена, кімнатної температури)
- Молоко - 250 мілілітрів
- Кава мелена - 2 Ст. Ложки (приготувати 250 мл. Кава)
- Фруктоза - 3 Ст. Ложки (або інший замінник цукру)
- Желатин - 20 грам
- Ванільний цукор - 0, 5 чайних ложки
Підготуйте інгредієнти.
Замочіть желатин в кип'яченій воді кімнатної температури на 15-20 хвилин.
Зваріть 250 мл. Кава.
Набряклий желатин нагрійте на водяній бані до температури приблизно 70 градусів.
Закип'ятіть молоко, додайте в нього ванільний цукор. Влийте половину желатину в молоко, другу половину желатину влийте в каву. Додайте в обидві частини по 1, 5 ст. Ложки цукрозамінника, розмішайте до розчинення.
Розлийте желе по формах в такому порядку і в такій кількості, як подобається. Наприклад, ось так: спочатку влийте кавову частину, поставте в холод, щоб желе зчепилося, на це пішло приблизно 15-20 хвилин.
Влийте поверх кавового шару молочний шар. Знову поставте на холод. Подальше застигання відбувається вже набагато швидше.
Зробіть наступний шар кавовий. Знову приберіть в холод.
Останній шар буде молочний. На його застигання пішло зовсім небагато часу, близько 7-10 хвилин.
Перед подачею желе можна прикрасити часточками темного гіркого шоколаду, присипати какао і прикрасити свіжими ягодами.
Желе вийшло дуже цікавим на вигляд і смак. Воно приємно доповнить завершення будь-якої трапези або може бути самостійним перекусом, який не завдасть шкоди вашій фігурі.