Рецепт Желе тришарове фото

Желе тришарове
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Желатин
Дієтичне харчування
На святковий стіл , День народження , Новий рік , Різдво
Десерти , Желе
Кількість порцій: 5
Час приготування: 4 г. 0 хв.

У цьому рецепті я розповім вам, як зробити тришарове желе, яке відмінно виглядатиме на будь-якому святковому столі і порадує гостей своїм чудовим смаком.

Опис приготування:

На перший погляд, здається, що зробити таке желе не так вже й легко, але, повірте мені, рецепт приготування желе тришарового гранично простий, і ви без праці з ним впораєтеся. А якщо ви хочете зробити солодкий сюрприз своїй другій половинці і приготувати романтичну вечерю, то кращого десерту і придумати неможливо - він шалено красивий, а смак дуже ніжний і м'який. Загалом, таке желе підійде до будь-якого приводу і стане справжньою окрасою столу. Обов'язково спробуйте його приготувати, це не займе у вас багато часу сил, але результат перевершить всі ваші очікування, а я із задоволення поділюся з вами своїм рецептом і розповім, як зробити неймовірно красиве желе тришарове.

  • Желатин - 6 Ст. Ложок
  • Сік вишневий - 200 мілілітрів
  • Крем - 200 мілілітрів
  • Молоко - 200 мілілітрів
  • Какао-порошок - 1, 5 Ст. Ложки
  • Цукор - За смаком
желе тришарове - фото крок 1
Желатин заливаємо 1, 5 склянками холодної кип'яченої води і залишаємо на годину, для того, щоб він набряк. Потім ставимо каструлю з желатином на повільний вогонь і нагріваємо, постійно помішуючи, але не доводячи до кипіння. Нам необхідно, щоб розчинилися всі гранули желатину.
желе тришарове - фото крок 2
В окрему каструлю наливаємо сметану і додаємо в неї півсклянки остигнула желатиновой суміші і 1-2 столові ложки цукру. Ретельно перемішуємо до повного розчинення цукру.
желе тришарове - фото крок 3
Тепер в руках трохи нахиляє форми і акуратно вливаємо в них трохи сметанному суміші. Розміщуємо в холодильник, закріпивши форми під нахилом.
желе тришарове - фото крок 4
Через кілька хвилин перший шар застигне, і ми можемо приступати до приготування другого. Для цього змішуємо молоко і какао-порошок, додаємо півсклянки желатину і 1 столову ложку цукру, ретельно перемішуємо.
желе тришарове - фото крок 5
Потім схиляємо форми в іншу сторону і наливаємо другий шар, знову закріплюємо в холодильнику, але вже під іншим кутом.
желе тришарове - фото крок 6
Тепер останній, вишневий шар. У каструлю наливаємо вишневий сік, додаємо півсклянки желатину, 1, 5 столові ложки цукру і ретельно все перемішуємо, поки цукор повністю не розчиниться.
желе тришарове - фото крок 7
Наливаємо його в форми і ставимо в рівному становищі в холодильник до повного застигання желе.

Схожі рецепти